reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Widzialam Twoja zdobycz. Rzeczywisie Ci sie udalo. Ja wynaszam rzeczy z ciazy z pierworodnym ale niestety teraz robia sie 5 miesiecy wczesniej przyciasne, niz wtedy :zawstydzona/y:
Nowe forum poki co "obwachuje" ale jakos sie krepuje tam cos napisac. Tyle czekalam a teraz mi sie nie spieszy :rofl2:
Wskakuj tam [emoji14] skoro tak na to czekalas to teraz czeka cie czytanie [emoji12]
Ja w pierwszej ciazy ani jednej ciazowej rzeczy nie kupowałam bo wszystko bylo na mnie ok z tego co nosilam przed no ale teraz juz musze bo nie idzie chodzic w zwyklych spodniach [emoji57]
Pokazalam sie w tych spodniach tz i on takie oczy "[emoji15] ale ty masz juz brzuch wieelki" no dzieki kochanie [emoji85]

reklama
Wskakuj tam [emoji14] skoro tak na to czekalas to teraz czeka cie czytanie [emoji12]
Ja w pierwszej ciazy ani jednej ciazowej rzeczy nie kupowałam bo wszystko bylo na mnie ok z tego co nosilam przed no ale teraz juz musze bo nie idzie chodzic w zwyklych spodniach [emoji57]
Pokazalam sie w tych spodniach tz i on takie oczy "[emoji15] ale ty masz juz brzuch wieelki" no dzieki kochanie [emoji85]
No wlasnie czytam :-p A do pisania musze sie jeszcze przemoc :rolleyes2:
Ja w pierwszej ciazy nosilam niemal od poczatku ciazowe rzeczy, bo moj brzuch nie tolerowal zadnego ucisku. A teraz juz w 5mc taki brzuch jak wtedy w 7mc :eek:

Ja w pierwszej ciazy nosilam niemal od poczatku ciazowe rzeczy, bo moj brzuch nie tolerowal zadnego ucisku. A teraz juz w 5mc taki brzuch jak wtedy w 7mc :eek:
Ja to samo. Ostatnio jak porownalam swoje brzuchy to bylam w szoku. Mam taki jak w pierwszej ciazy w 7 miesiącu

No ja taki jak teraz miałam w pierwszej ciąży w 8msc [emoji15] boje sie jak ja bede wyglądać w maju [emoji15]

No ja taki jak teraz miałam w pierwszej ciąży w 8msc [emoji15] boje sie jak ja bede wyglądać w maju [emoji15]
Wydaje mi sie, ze macica juz raz rozciagnieta po prostu teraz szybciej to robi. I pewnie przystopuje w pewnym momencie. Ja w pierwszej ciazy czułam bol przy rozciaganiu macicy a teraz nagle z dnia na dzien wielki brzuch i zero bolu.
Tyle, ze u mnie od porodu tylko 1,5 wiec mniej czasu na regeneracje niz u Ciebie no ale teoria z rosnacym szybko brzuchem powinna byc ok. Inaczej w maju byśmy chyba pekly a dzieci by wyskoczyly przez brzuch taka o naturalna cesarka :)

Teraz uwaga, aniaslu nie dodała jeszcze jakiejś dziewczyny której loginu w bazie nie znalazła, podobna sytuacja do Ilmy, jeśli są tu jeszcze jakieś osoby które podały login mi w wiadomości a mimo to wątku zamkniętego nie widzą to piszcie na pw, tak samo jeśli są tutaj jeszcze nieujawnione mamy, to też loginy na pw wysyłać
To chyba chodzi o mnie bo nadal nie widze zamknietego forum. Zaraz do Ciebie napisze na pw.

Hej kochane , nie wiem czy któraś z Was jeszcze mnie pamięta [emoji848] , podczytuje Was czasem i patrzę jak ten czas leci ... U nas jakoś życie wraca do normy , czekamy na badania i postanowiliśmy że się nie poddamy tak łatwo . Buziaki dla Was, wyglądacie cudownie [emoji8]

Hej kochane , nie wiem czy któraś z Was jeszcze mnie pamięta [emoji848] , podczytuje Was czasem i patrzę jak ten czas leci ... U nas jakoś życie wraca do normy , czekamy na badania i postanowiliśmy że się nie poddamy tak łatwo . Buziaki dla Was, wyglądacie cudownie [emoji8]
Pewnie ze pamietamy [emoji8][emoji8] ciesze sie ze sie nie poddajecie [emoji4] powodzenia i ciągle trzymam kciuki za was [emoji8]

reklama
Kochana witaj!!! Super.ze.się nie poddajevie. Trzymam mega kciuki:*:*

Do góry