reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Mam takie samo zdanie jak Twój mąż!

Wszystkie się zgadzamy :p ja oglądałam wózki w różnych portalach i jak mi się coś spodobało przełączyłam na sklep i dopiero zobaczyłam cenę, chociaż widzę tez i droższe od cybexa ;/
Przecież w tych pieniądzach naprawdę można kupić „wszystko” !!!! Cała wyprawkę :) i to dobrych jakościowo rzeczy :)

ja bralam od 6 tc przez 4 tyg luteine, jak trafilam do szpitala to mi ja dali i kazli kontynuować, ale na wizycie kontrolnej lekarz mowil ze nie ma potrzeby jej brac skoro nie ma krwawien i z dnia na dzien odstawilam, tez mialam obawy ale nic sie nie dzieje do tej pory. :)

Ja dostalam w 7tc z powodu krwawien i moj gin powiedzial ze do 16tc musze brac bo wowczas produkcje progestwronu przejmuje juz lozysko. Czyli co lekarz to opinia :) ale troche mnie uspokoilas

Wszystkie się zgadzamy [emoji14] ja oglądałam wózki w różnych portalach i jak mi się coś spodobało przełączyłam na sklep i dopiero zobaczyłam cenę, chociaż widzę tez i droższe od cybexa ;/
Przecież w tych pieniądzach naprawdę można kupić „wszystko” !!!! Cała wyprawkę :) i to dobrych jakościowo rzeczy :)
I jeszcze by cos zostalo na nagrode dla dzielnej mlodej mamy [emoji23]

Nawet jakbym była bogata to i tak wolałabym wydać na coś innego niż na wózek te 9 tys. wózek ma być funkcjonalny, wygodny lekki itd. i to jest kryterium.
No ja tak samo :) na wakacje bym cala rodzina za taka kase wolala juz jechac :)
Ten wozek serio jest maly i brzydki ale nie wiem jak sie prowadzi bo nie testowalam :)
Kurde jedziemy na pogotowie :\ biegunki ciagle się pojawiają :(

Popek taki reklamuje [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Jumana Diamond S
Widziałam wózek na żywo, zwrócił uwagę, ale nie w sensie że mnie zachwycił [emoji1787][emoji1787]
Screenshot_20190105-103949_Facebook.jpeg

Wczoraj wrzucalam na zamkniety dzis dla nieobecnych wrzuce tu [emoji14] chyba zdecydujemy sie na taki wozek 3 w 1 White Lux i kolyske (do kolyski w gratisie monitor oddechu i to mnie przekonalo) cena za wozek 400zl za kolyske+monitor 160zl [emoji57]
Screenshot_2019-01-04-20-22-01.jpeg
Screenshot_2019-01-04-21-01-12.jpeg
Screenshot_2019-01-04-21-29-04.jpeg

reklama
Cześć laseczki ja wstałam właśnie z bólem głowy już się zaczynam przyzwyczajac..... dziś 17 tydzień ale ten czas leci .... nie mogę się doczekać czwartku.... potwierdzę synusia[emoji16][emoji4][emoji6]już wczoraj miałam w rękach dresik Batmana ale się powstrzymalam[emoji16] w drodze z wizyty wstapie . A co do wózków to te wszystkie celebrytki dostają je za darmo wzamiam za reklamę więc se mogą mieć za 10 tysi ... miłego dnia

Do góry