Ilma
Fanka BB :)
Przed chwilą sprawdzałam i niestety nie mam [emoji52]Berry90 i Ilma Macie dostęp do zamkniętego wątku? Czy jeszcze nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przed chwilą sprawdzałam i niestety nie mam [emoji52]Berry90 i Ilma Macie dostęp do zamkniętego wątku? Czy jeszcze nie
Przez appke nie widze wcale fora zamknietego a przez strone wyglada to takBerry90 i Ilma Macie dostęp do zamkniętego wątku? Czy jeszcze nie
To od dziś dodatkowo zero słodkiego. Już co mogę to robię.Też nie odczuwałam nic, a okazało się że mam infekcje, a raczej grzybka jak to moja gin powiedziała. Pomogło mi kilka rzeczy Niacyna-antybiotyk, podmywanie częste w chłodnej wodzie bez mydła itd., wyeliminowanie cukrów które namnaża ją z tym nie miałam problemu bo mnie nie ciągnie, jedzenie jednego jogurtu dziennie. Obecnie mam globulki z kwasem hialuronowy na odbudowę flory Hexagyb Duo. Znam, bardzo fajne. Natomiast ja jestem uzależniona od masła z the body shop o zapachu mango obłęd. Oprócz tego używam Bielendy Mama na cellulit, masła shea i czasem oliwki palmers.
Ja ta luteine w szpitalu w ok. 6 czy 7 tyg dostałam. Brałam z 3 tyg może i moj lekarz kazał mi odstawić. A z infekcja bujam sie do teraz.Ja nie bralam wcale. Biore tylko duphaston 3x dziennie .
Heh, pamiętam jak w poprzedniej ciąży poszliśmy z facetem do sklepu i zrobiliśmy test drive z obciążeniem i żaden z tych wstępnie wybranych go nie zdał [emoji23]Jednak nie ma ro jak isc do sklepu i sobie pojezdzic nowa fura po sklepie. Bo w necie duzo rzwczy lad ie wyglada
Masakra co 9 tysi za wózek. Nie na mój łeb taka cena.Ile ??
To moj chyba juz wybrany wozek za 400zl przy tym to nic a i tak drogi mi sie wydaje [emoji85]Ja dopiero w 16tc zaczelam brac leki w ogóle [emoji57]
Moj jakby to zobaczył to by sie pewnie w czolo postukal [emoji85] za tyle to ja cala wyprawke mogla bym zrobic dla hmm 6 albo wiekszej ilosci dzieci [emoji23]Masakra co 9 tysi za wózek. Nie na mój łeb taka cena.
ja bralam od 6 tc przez 4 tyg luteine, jak trafilam do szpitala to mi ja dali i kazli kontynuować, ale na wizycie kontrolnej lekarz mowil ze nie ma potrzeby jej brac skoro nie ma krwawien i z dnia na dzien odstawilam, tez mialam obawy ale nic sie nie dzieje do tej pory.Ja wlasnie wczoraj odstawilam 16+5, niby lemarz mowil ze mozna odatawic w 16tc bez konsultacji juz ale jakos mam leki...
Ja kiedyś mezowi w sklepie pokazalam faceta z tym wózkiem a on mowi " no niewygodne te wozki chyba.Masakra co 9 tysi za wózek. Nie na mój łeb taka cena.
Ja kiedyś mezowi w sklepie pokazalam faceta z tym wózkiem a on mowi " no niewygodne te wozki chyba.
Mowie ej no nie chodzi o to ze on 9 tys kosztuje a maz " o matko to jakos debil chyba to tylko kupi"
Wiec sorki za meza gdyby jednak ktoras dziewczyna planowala zakup
Dla mnie 3500zl to juz duzo za wozek a co dopiero 9000