reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja sie tez naczytalam o wozkach ale nie mam doświadczenia. Niby te 3 w 1 sa super bo wygoda ale z drugiej strony czytalam ze spacerowka z ktorej korzysta sie najdluzej pozostawia troche do zyczenia w tego typu wozkach. Z drugiej steony kupowac dwa osobne? I jeszcze nosidelko do auta? jakos tego nie widze. Drugie dziecko jezeli nam sie uda i jezeli bedzie wszystko ok (i nie zmienimy zdania:p ) planujemy po roku wiec wozek pierwszego bedzie wciaz przez niego w uzyciu. Mam metlik w glowie.
Ja wiem że opinie są różne, moje dzieci szybko rosną wiec potrzebuje dużą gondola,dla mnie te mniejsze są bez sensu. A spacerówke używam od tego wózka bo ja mam blisko las i taka da radę po nim jezdzic, A fotelik mam dokupiony do tego maxi cosi i adaptery

Ależeście mi narobily smaka na sushi [emoji33] ja tez niegdy nie robilam i szczerze chyba sie skusze i zrobie [emoji7] tylko teraz gdzie tu skladniki kupic [emoji17]
Np w kauflandzie mozna dostac wszystko [emoji12] w delikatesach centrum tez kupowalam[emoji12]
Co to za watek zamkniety ?! Za dlugo mnie tu nie bylo...
Musisz napisac do @Agatki, zeby dodala cie do watku zamkniętego [emoji6]
Ja chcialam duzy wózek, z dużą gondola i spacerówką i kupilam Adamex Barletta New b4Zobacz załącznik 930280
Sliczny jest [emoji7][emoji7]

Czyli to wersja 2 w 1 i osobno nosidelko z adapterami ? Bo w necie znalazlam pod tym modelem 3w1
Tak ,ja mam 2w1 i osobno fotelik i adaptery. Tak nam w sklepie akpol poradzili. To zdjecie ze sklepu.
20181117_143616.jpeg

A widzisz to ja myslalam zeby zrobic tak samo i akpol tez mam obok ;) ciekawa jwstem jak ta spacerowka sie sprawdzi
Wiesz pytanie czy chcesz pozniej takiej używać bo duzo osób narzeka że za duze. A ja takie wole. Bo dziecko sobie wygodnie siedzi i się wyspi w razie czego. A ja często na ogrodzie zostawiam albo na balkonie i sobie latem moze spac (oczywiście pod opieką). A te małe sie nadają do sklepu na zakupy.

reklama
Wiesz pytanie czy chcesz pozniej takiej używać bo duzo osób narzeka że za duze. A ja takie wole. Bo dziecko sobie wygodnie siedzi i się wyspi w razie czego. A ja często na ogrodzie zostawiam albo na balkonie i sobie latem moze spac (oczywiście pod opieką). A te małe sie nadają do sklepu na zakupy.
U mnie problem jest taki ze mieszkam na 2p w bloku bez windy i obawiam sie wagi tego wozka. Alw moze sa 2w1 ale mniejsze tj. Lzejsze. Sama wielkosc mi nie przeszkadza

Do góry