Berry90
Fanka BB :)
Jak sie okaze ze dziewczybka plakac nie bede [emoji14]Wiesz co z mojego ostatniego doświadczenia moze lepiej jak lekarz jest pewny, bo wmawiali dziewczynkę A teraz chłopiec [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak sie okaze ze dziewczybka plakac nie bede [emoji14]Wiesz co z mojego ostatniego doświadczenia moze lepiej jak lekarz jest pewny, bo wmawiali dziewczynkę A teraz chłopiec [emoji3]
No też bym się cieszyła [emoji3] ja sie ciesze że nie zdążyłam nic różowego kupic [emoji3]Jak sie okaze ze dziewczybka plakac nie bede [emoji14]
Chyba już część dziewczyn na wątku zamknietymAleżeście mi narobily smaka na sushi [emoji33] ja tez niegdy nie robilam i szczerze chyba sie skusze i zrobie [emoji7] tylko teraz gdzie tu skladniki kupic [emoji17]
No wlasnie nie wiem czy juz dziala czy nie ...Chyba już część dziewczyn na wątku zamknietym
Chyba już część dziewczyn na wątku zamknietym
Nic nie dziala. Przynajmniej w wersji komputerowej.No wlasnie nie wiem czy juz dziala czy nie ...
Dlatego tez sie wstrzymuje z ciuszkami do lutego poki co tylko mebelkiNo też bym się cieszyła [emoji3] ja sie ciesze że nie zdążyłam nic różowego kupic [emoji3]
Ja przez aplikacje w telefonieNic nie dziala. Przynajmniej w wersji komputerowej.
Co to za watek zamkniety ?! Za dlugo mnie tu nie bylo...Ja przez aplikacje w telefonie
Na apce na tel działaNic nie dziala. Przynajmniej w wersji komputerowej.