reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Też tak myślę, tego typu zapach sama czasem odczuwam, a mocz mam ok. Tylko pamiętaj żeby dobrze pobrać próbkę bo mi za pierwszym razem wyszły bekterie i leukocyty w osadzie, a za drugim razem już było wzorowo. ;)
tak tak pilnuje tego mocno bo mialam juz kilka razy zle wyniki wlasnie przez zle podmycie chyba lub zle pobranie:p

reklama
Ale ty szczupla :) Mi wyglada na infekcje :/Przy infekcji wcale nic nie musi swedziec ani piec a ona moze być wiec ja bym na twoim miejscu podpytala gin..Jaki malusi <3 Zdrowka dla was :* moj mlody tez wstal zakatarzony :/ a za oknem -11 :(

Jak tak patrze na wasze brzuszki to masakra, wy takie szczuplutkie a ja mam już taki wielki, bede sie toczyć na koniec :D
nie boj żaby ja mam tez niezly balonik juz :D

No niestety. Nie moglabym trafic na patologie ciazy bo tu co druga taka. Teraz tez dziewczyna z oddzialu wyszla przed budynek szpitala zapalić :/
Naprawdę nie mogę tego objąć rozumem. Smakuje jej ten papieros ze świadomością, że truje dziecko? Ja na przykład lubiłam podczas spotkania ze znajomymi napić się drinka lub piwo, a teraz nawet przez myśl mi to nie przechodzi i ani przez chwilę nawet żal mi tego nie było. Jak można bezbronnemu maleństwu świadomie robić krzywdę?! To naprawdę okropne...

Masakra . Kiedyś oglądałam filmik jak dziecko się broni przed dymem coś strasznego
Ale wiecie co niestety często tak jest, ze te babska rodza zdrowe dzieci a dziewczyny, ktore o siebie dbaja rodzą dzieci z jakimis wadami genetycznymi czy chorobami.
Ja w sumie mam swoja teorie na ten temat. Moja siostra ma niepelnosprawna córeczkę i mówimy, ze to byl cud ze trafila do takiej rodziny bo w patologii bylaby spisana na straty a tak to jest wspanialym dzieckiem i przede wszystkim kochanym :)

Naprawdę nie mogę tego objąć rozumem. Smakuje jej ten papieros ze świadomością, że truje dziecko? Ja na przykład lubiłam podczas spotkania ze znajomymi napić się drinka lub piwo, a teraz nawet przez myśl mi to nie przechodzi i ani przez chwilę nawet żal mi tego nie było. Jak można bezbronnemu maleństwu świadomie robić krzywdę?! To naprawdę okropne...
Dokładnie ja nawet jak karmiłam to mnke odrzucalo od alkoholu(mimo ze można) raz napilam sie na weselu ale chyba ze dwa kieliszki wódki. A tak to od sierpnia 2016 nic nie pilam :) i nie tęsknię

reklama
Ja nie powiem... czasami miałabym ochotę wypić grzanca. Nie mówię że nie... to był zawsze taki mój czas listopad I grudzien na grzanca :) Ale to nie znaczy że nie po niego sięgam albo że jest mi jakos żal. Istnieją jeszcze (albo przede wszystkim) świadome wybory...

Do góry