Berry90
Fanka BB :)
Moje usg wskazuje 12.06... appka 12 tydzień.Mi apka oszukuje. Usg mi pokazało 13.06. i taka datę wpisałam, a apka pokazuje 13 tygodni, gdzie usg 11w5d.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje usg wskazuje 12.06... appka 12 tydzień.Mi apka oszukuje. Usg mi pokazało 13.06. i taka datę wpisałam, a apka pokazuje 13 tygodni, gdzie usg 11w5d.
Uff ja już po
Dzidzia starsza na usg bo 12+5 a wg om 12+1
Fikał strasznie i jest chłopakiem zapytalam dr czy jest bardziej chlopcem czy dziewczyna to powiedział najpierw, że bardziej chlopiec, pogrzebal i mówi ooo no bardziej, bardziej
Dostalam skierowanie na prenatalne do szpitala i umowilam się z lekarzem na jutro w szpitalu. Skierowanie ze wzgledu na wade nerek u starszego
O widzisz. A mi lekarz powiedział, żeby sugerować się tym z usg teraz, bo to najbardziej wiarygodne.
A ja sama już nie wiem, sugeruję się terminem OM - 6.06, pierwsze usg pokazywało 9.06, drugie 5.06, a trzecie 4.06 różnice niewielkie. W kartę ciąży mam wpisany 6.06.O widzisz. A mi lekarz powiedział, żeby sugerować się tym z usg teraz, bo to najbardziej wiarygodne.
Ja nie miałam wcale
Ja się wczoraj też pytałam i to samo usłyszałamU mnie lekarz powiedział teraz na prenatalnym ze mam się trzymać tygodni i terminu porodu wg miesiączki czyli 6.06 mimo ze z usg wyszło 9.06
Cooo? To jak on się brudził? Moja córka jak była noworodkiem to mogła w sumie cały dzień w jednym chodzić.Wiem [emoji85] poki co mam braki jedynie w rozmiarach od 80 wzwyż [emoji85] bo czesc oddałam, sprzedalam itd [emoji14]
Wiec w sumie juz nic bym nie musiała kupować ale ja lubie miec wiecej [emoji14]
Tym bardziej ze moj młody dość dlugo nosił te male rozmiry 50-56 no i czasami zdarzalo sie ze 10-20 dziennie trzeba bylo go przebierac wiec wole miec wiecej niz mniej [emoji14]
Dziewczyny, kiedy (i czy w ogóle) odpuściły Wam mdłości?
A który Tc??Ja dziś jestem po prenatalnych na 75% chłopiec (czyli tak jak czułam od poczatku) mały się tam gimnastykuje jak na wf ! Czekam jeszcze na wyniki z PAPPa