reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Uff ja już po
Dzidzia starsza na usg bo 12+5 a wg om 12+1
Fikał strasznie i jest chłopakiem :) zapytalam dr czy jest bardziej chlopcem czy dziewczyna to powiedział najpierw, że bardziej chlopiec, pogrzebal i mówi ooo no bardziej, bardziej :)

Dostalam skierowanie na prenatalne do szpitala i umowilam się z lekarzem na jutro w szpitalu. Skierowanie ze wzgledu na wade nerek u starszego :)

Gratulacje:))) czyli kolejny synek?

Wiem [emoji85] poki co mam braki jedynie w rozmiarach od 80 wzwyż [emoji85] bo czesc oddałam, sprzedalam itd [emoji14]
Wiec w sumie juz nic bym nie musiała kupować ale ja lubie miec wiecej [emoji14]
Tym bardziej ze moj młody dość dlugo nosił te male rozmiry 50-56 no i czasami zdarzalo sie ze 10-20 dziennie trzeba bylo go przebierac wiec wole miec wiecej niz mniej [emoji14]
Cooo? To jak on się brudził? :) Moja córka jak była noworodkiem to mogła w sumie cały dzień w jednym chodzić. :D

reklama
Do góry