reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mi też wyszły bardzo liczne bakterie w moczu, zobaczymy co jutro ginka powie ... Ale się obżarłam tostami :-) :)
Daj znać co powie, sama jestem ciekawa, chociaż już w czwartek posłucham co mój ginekolog ma do powiedzenia w tej sprawie ;)

Tosty mniam [emoji39] ja z kolei zjadłam szprota w sosie pomidorowym.. taki mały grzeszek [emoji12] ale do tego chleb żytni razowy ! [emoji23]

reklama
Moje maleństwo już 3 raz zmienia termin [emoji24]
Musisz być silna. Ja wiem, że łatwo jest tak pisać. Ale ktos kiedys powiedzial, że kobiety sa najsilniejszymi istotami na świecie i ty tez taka jesteś. Pokaż że dasz radę i nic cie nie złamie. Mocno cie przytulam i trzymam mocno kciuki żeby w koncu maleństwo zdecydowalo sie zostać z wami na zawsze.

reklama
Musisz być silna. Ja wiem, że łatwo jest tak pisać. Ale ktos kiedys powiedzial, że kobiety sa najsilniejszymi istotami na świecie i ty tez taka jesteś. Pokaż że dasz radę i nic cie nie złamie. Mocno cie przytulam i trzymam mocno kciuki żeby w koncu maleństwo zdecydowalo sie zostać z wami na zawsze.
Mimo wszystko cała trójka zostanie na zawsze chociaż mam nadzieję że przynajmniej jedno zostanie realnie

Do góry