reklama
Jak się czujesz?:*Dziękuję Wam za wsparcie , umówiłam się na wtorek do specjalisty w Gamecie , po tej wizycie będę pewna co i jak
Ewelina245
Fanka BB :)
Cześć[emoji6] ja nie miałam skierowania na cytomegalie i się zastanawiam czy sobie nie zrobić. W pierwszej ciąży też nie miałam tego badania.
Czy wszystkie miałyscie to zlecone?
Nati88
Idź idź lepiej sprawdzić co się dzieje, żebyś była pozniej spokojnaDziękuję Wam za wsparcie , umówiłam się na wtorek do specjalisty w Gamecie , po tej wizycie będę pewna co i jak
asiakkk94
Staram się trzymać , nie nastawiać ani na tak ani na nie . W ciągu dnia mam zajęcie więc jest dobrze ale wieczorem się rozklejamJak się czujesz?:*
Ja w pierwszej nie miałam Ale to było na NFZ teraz chodzę prywatnie więc myślę ze dostanęCześć[emoji6] ja nie miałam skierowania na cytomegalie i się zastanawiam czy sobie nie zrobić. W pierwszej ciąży też nie miałam tego badania.
Nati88
Nigdy też nie miałam ale podobno to bardzo ważne i nasiliła sie chorobaCześć[emoji6] ja nie miałam skierowania na cytomegalie i się zastanawiam czy sobie nie zrobić. W pierwszej ciąży też nie miałam tego badania.
Jeszcze tylko kilka dni i już będziesz wszystko wiedziała....:*Staram się trzymać , nie nastawiać ani na tak ani na nie . W ciągu dnia mam zajęcie więc jest dobrze ale wieczorem się rozklejam
Kaamilaaa
W labo sa ogólne normy dla wszystkich, a dla ciężarnych sa inne do 92.U mnie norma 100 w laboratorium
reklama
Kaamilaaa
Ja nie mialam.Cześć[emoji6] ja nie miałam skierowania na cytomegalie i się zastanawiam czy sobie nie zrobić. W pierwszej ciąży też nie miałam tego badania.