reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
To usg mamy razem [emoji6] z tym, że krew też mam 27 wiec wyniki później...
No to będziemy za siebie kciuki trzymac [emoji4]
No właśnie tam gdzie ide wcześniej robia badanie z krwi zeby na wizyte usg byly juz wyniki do skorygowania [emoji6] w sumie dobrze, choc wcale nie usmiecha mi sie dwa razy jeździć[emoji57]

Cześć dziewczyny.
Podpowiedzcie czy bóle pleców w dolnej partii to normalne? Dziś mnie tak bolą że nie mogę w pracy wysiedzieć...
Zaczynam się martwić że coś złego się dzieje [emoji17]

Cześć dziewczyny.
Podpowiedzcie czy bóle pleców w dolnej partii to normalne? Dziś mnie tak bolą że nie mogę w pracy wysiedzieć...
Zaczynam się martwić że coś złego się dzieje [emoji17]
Mam tak samo. Najgorsze jest właśnie to dlugie siedzenie w pracy. Jak waracan do domu to musze sie na chwilę polozyc plasko zeby troche przeszlo.

Ja wariuje w pracy , w laboratorium się smialam że chce wysokie wyniki po znajomości :) później mąż pojedzie je odebrać ale nie wiem czy na zawal do tej pory nie umrę

Mam tak samo. Najgorsze jest właśnie to dlugie siedzenie w pracy. Jak waracan do domu to musze sie na chwilę polozyc plasko zeby troche przeszlo.
No właśnie mi charakter pracy zmienili na siedzący i dziś już mnie tak boli że nie wiem jak usiąść...
Oby do 15, potem już poleżę [emoji6]

Dziękuję za odpowiedzi [emoji6]

reklama
A ja dzisiaj zaspałam :o całą noc się wiercilam i dopiero nad ranem miałam najlepszy sen. Oprócz tego że boli mnie głowa do żadnych mdłości nie mam, ale tylko dlatego że nic nie jadłam nawet głodu nie czuje dzisiaj.

Do góry