agut90
Fanka BB :)
To usg mamy razem [emoji6] z tym, że krew też mam 27 wiec wyniki później...Zapisalam sie na prenatalne, 13.11 papa a 27.11 usg [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To usg mamy razem [emoji6] z tym, że krew też mam 27 wiec wyniki później...Zapisalam sie na prenatalne, 13.11 papa a 27.11 usg [emoji4]
No to będziemy za siebie kciuki trzymac [emoji4]To usg mamy razem [emoji6] z tym, że krew też mam 27 wiec wyniki później...
chyba tak, mnie caly czas bola, jak sie poloze to dopiero przechodzi trocheCześć dziewczyny.
Podpowiedzcie czy bóle pleców w dolnej partii to normalne? Dziś mnie tak bolą że nie mogę w pracy wysiedzieć...
Zaczynam się martwić że coś złego się dzieje [emoji17]
Uff bo zaczęłam panikować...chyba tak, mnie caly czas bola, jak sie poloze to dopiero przechodzi troche
Raczej normalne. Wszystko sie rozciąga pomałuCześć dziewczyny.
Podpowiedzcie czy bóle pleców w dolnej partii to normalne? Dziś mnie tak bolą że nie mogę w pracy wysiedzieć...
Mam tak samo. Najgorsze jest właśnie to dlugie siedzenie w pracy. Jak waracan do domu to musze sie na chwilę polozyc plasko zeby troche przeszlo.Cześć dziewczyny.
No właśnie mi charakter pracy zmienili na siedzący i dziś już mnie tak boli że nie wiem jak usiąść...Mam tak samo. Najgorsze jest właśnie to dlugie siedzenie w pracy. Jak waracan do domu to musze sie na chwilę polozyc plasko zeby troche przeszlo.