reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Też szczepiłam Zuzię 5 w 1 i dodatkowo rotawirusy.
Teraz też tak zamierzam.
Ogólnie cieszę się, że dodatkowo zaszczepiliśmy Zuzę na rota, bo jak w przedszkoku są jakieś historie jelitówkowe Zuza przechodzi to bardzo łagodnie, albo wcale [emoji4]

Jak ja zazdroszcze dziewczynom, które odkad zobaczyly na tescie 2 kreski ciesza sie ze sa w ciazy i nie martwią...chcialabym tak mieć...ale po przejsciach analizuje każdy sygnał 50 razy...ehhh
Nie trzeba przejść żeby się martwić.....ja np dziś wstawalam ze schiza bo codziennie jestem głodna a.dziś kompletnie nie czuje glodu...i już myśl Boże a.może.coś nie tak :-\ to.już ze mną zostanie aż do porodu

Też wybieram 5w1, na żółtaczke Engerix, pneumo i rota. W 2r.ż. priorix i meningo.
Wszystko omówione z super pediatrą.

Przy serii 6w1 dziecko dostaje o jedną czy dwie dawki więcej na żółtaczkę

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny , ja po ciężkiej nocy , nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Co zasnęłam to budziłam się z płaczem [emoji26]

Dzień dobry dziewczyny , ja po ciężkiej nocy , nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Co zasnęłam to budziłam się z płaczem [emoji26]
Tule mocno, wiem, że nie łatwo się uspokoić, ale pamiętaj, że Twoje nerwy i stres maluchowi nie pomagają. Wypij melise, zrelaksuj się i staraj się myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki, będzie dobrze :-*

Tule mocno, wiem, że nie łatwo się uspokoić, ale pamiętaj, że Twoje nerwy i stres maluchowi nie pomagają. Wypij melise, zrelaksuj się i staraj się myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki, będzie dobrze :-*
Staram się myśleć że jest dobrze i pierwszy raz po usłyszeniu takich słów potrafię tak myśleć , poprzednie dwa razy kiedy słyszałam że to koniec to odrazu wiedziałam że w ciąży nie jestem a tym razem żyje nadzieja że może jednak się pomylił.

reklama
Do góry