reklama
Madelaine701
Fanka BB :)
Nie traćcie wiary, ja trzymam za Was mocno kciuki ...Pójdę do innego , staram się nie tracić nadziei
Pati111
Trzymam mocno kciuki będzie dobrze !Pójdę do innego , staram się nie tracić nadziei
Konwalia90
Tak trzymaj! Zrób bete w odstepach 48h i staraj sie być spokojna...ze mna na oddziale też leżała dziewczyna ktorej powiedzieli ze raczej nic z tego nie bedzie a po kilku dniach zarodek sie pokazal ciąża byla po prostu mlodsza. To sie naprawde często zdarza...Mam nadzieję że tak łatwo Was nie zostawię , przecież nie można mieć takiego pecha w życiu
Nati88
Ja mialam tak w drugiej ciąży. Pamietam że w 6 tygodniu nie biło serce i lekarka wtedy mowila że marne szanse i kazala przyjsc za dwa tyg. I jak poszłam po tym czasie to wszystko było ok.Mam nadzieję że tak łatwo Was nie zostawię , przecież nie można mieć takiego pecha w życiu
Też mam taki brzuch ;P wyglądam naprawdę jak moja kolezanka w 5 miesiacuMnie strasznie drażni wielkość mojego brzucha.. Wiem że to nie jest wielkość przez dzidziusia tylko właśnie jest taki nadety że aż mnie wkurza.. Chcemy jeszcze potrzymać w tajemnicy a ciężko ukryć..
Trzymam mocno kciuki za ciebie i za fasolkę. Zrob na spokojnie betę i skonsultuj sie z innym lekarzem. Wierzę, że bedzie dobrze.Mam nadzieję że tak łatwo Was nie zostawię , przecież nie można mieć takiego pecha w życiu
reklama
asiakkk94
No u mnie też wychodzi młodsza ciąża czyli połowa 6 tygodnia , zrobię betę , mam nadzieję że będzie rosłaJa mialam tak w drugiej ciąży. Pamietam że w 6 tygodniu nie biło serce i lekarka wtedy mowila że marne szanse i kazala przyjsc za dwa tyg. I jak poszłam po tym czasie to wszystko było ok.