reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Zastanawia nas tylko że wcześniej tego nie bylo

Musiał być, tylko mógł być mały i nie było go jeszcze widać.
Nie zmierzył go tylko stwierdził że widzi zarys płodu

Mówiłaś że masz młodsza ciążę o tydzień, więc może to dopiero jest 5t+5d?
Jezeli by tak było to ma prawo jeszcze nie być akcji serca. Daj sobie 2-3 dni i leć do innego lekarza na kontrolę.

Asia jeśli na wcześniejszym usg nie było zarodka, teraz jest to znaczy że nie wszystko stracone, lekarze często prorokuja najgorsze a okazuje się że ciąża jest poprostu młodsza, za tydzień idź znowu na usg i wtedy będzie jasność, ewentualnie idź do innego gina, zobacz co on powie

Asia jeśli na wcześniejszym usg nie było zarodka, teraz jest to znaczy że nie wszystko stracone, lekarze często prorokuja najgorsze a okazuje się że ciąża jest poprostu młodsza, za tydzień idź znowu na usg i wtedy będzie jasność, ewentualnie idź do innego gina, zobacz co on powie
Pójdę do innego , staram się nie tracić nadziei

Nie denerwuj się jeszcze niepotrzebnie. Może jest po prostu za wcześnie. Ja teraz mam ciążę o tydzień z starsza, ale z synkiem miałam aż o 2 tygodnie młodszą. Radziłabym za kilka dni iść do innego lekarza a w między czasie zrobić bete. Jest zarodek i pecherzyk zoltkowy, a to już duzo.

reklama
Do góry