Kaamilaaa
Fanka BB :)
Test nifty kosztowal chyba około 2300 jak dobrze kojarzę, a teraz zamiast niego jest sanco i tez pewnie podobna cenaIle to badanie kosztuje? Bo też o nim myślałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test nifty kosztowal chyba około 2300 jak dobrze kojarzę, a teraz zamiast niego jest sanco i tez pewnie podobna cenaIle to badanie kosztuje? Bo też o nim myślałam.
Powiem ci że mi mleko ciepłe pomaga [emoji23]Znalazlam sposob na szybkie pozbycie sie mdłości [emoji1] dorazne bo dorazne ale zawsze cos i ratuje jak np jest sie na srodku sklepu [emoji1] gumy do żucia [emoji14]
A ja nie mogę gumy , od razu mnie mdliZnalazlam sposob na szybkie pozbycie sie mdłości [emoji1] dorazne bo dorazne ale zawsze cos i ratuje jak np jest sie na srodku sklepu [emoji1] gumy do żucia [emoji14]
Powodzenia[emoji11]Czekam już przed gabinetem. Jeszcze jedna pacjentka i ja
Trzymam kciuki [emoji2]Czekam już przed gabinetem. Jeszcze jedna pacjentka i ja
Usg + papa, nad konkretniejszymi badaniami tez sie zastanawiam.
Ja pewnie będę miała to samo. Nawet sama pomyślałam żeby w pokoju dziecka było dodatkowe łóżko dla którejś z mam, ale postanowiłam że mogą przyjechać jeśli o to poproszę, a nie na siłę. Najpierw chcemy sami zobaczyć jak to jest. U mnie narazie wie tylko moja mama więc jeszcze deklaracji nie mam i mam nadzieję, że teściowa nie będzie mnie wyprowadzać z równowagi w ciąży, co robić, co jeść jak żyć itd. Niestety ona tak lubi w szczególności zmuszać do jedzenia. Dlatego tesciowie dowiedzą się dopiero w styczniu..I słusznie! Ja z kolei od teściowej się nasłuchałam, że na zmianę z moją mamą przyjadą do naszego domu po porodzie żeby pomóc (mieszkamy od siebie 140 km)...
... no ale zaraz zaraz...!! a może my sami chcemy się sprawdzić i wszystkiego nauczyć? Doceniam dobrą wolę (nie wiem jak będę się czuć po porodzie) ale pisanie za mnie scenariusza jest co najmniej nie na miejscu...