reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
No właśnie, ja też nie wiem czy się dobrze zapisałam na prenatalne.
Zapisałam się na koniec miesiąca i wg OM 12+5
Ale ciążę mam sporo młodszą, bo miałam przesuniętą owulację. Więc tydzień z USG będzie koło 10.
I nie wiem czy nie za wcześnie?
Muszę się gina zapytać, najwyżej przelożę

Hej [emoji4] ja też mam dzisiaj wizytę o 12:40. Ostatnio byłam w 5+4 teraz 7+6 bo idę z wynikami. Mam nadzieję, że wszystko dobrze. Bo noc miałam okropną, tego stresu nie da się porównać do żadnego innego w życiu [emoji21]

No właśnie, ja też nie wiem czy się dobrze zapisałam na prenatalne.
Zapisałam się na koniec miesiąca i wg OM 12+5
Ale ciążę mam sporo młodszą, bo miałam przesuniętą owulację. Więc tydzień z USG będzie koło 10.
I nie wiem czy nie za wcześnie?
Muszę się gina zapytać, najwyżej przelożę
Mój wczoraj mówił że najlepiej jak 12 skończony

Hej [emoji4] ja też mam dzisiaj wizytę o 12:40. Ostatnio byłam w 5+4 teraz 7+6 bo idę z wynikami. Mam nadzieję, że wszystko dobrze. Bo noc miałam okropną, tego stresu nie da się porównać do żadnego innego w życiu [emoji21]
Trzymam kciuki za ciebie [emoji110] oby ten dzień był szczęśliwy . A co do stresu to masz rację , nie da się go z żadnym porównać

Szybko ta Twoja kolejna wizyta :)
Ja mam 13.11. Mam nadzieję że ta Trzynastka nie okaże się pechowa :D
Jak będzie wszystko okej to też zapisuje się na prenatalne. A w jakich tygodniach ciąży takie badanie się robi?
Ja dzis mam isc "tylko" po kilka rzeczy dla siebie [emoji1] ahaa juz to widze jak wejde do pepco to najpierw tez pewnie wpadne w dzieciece ciuszki [emoji1] ale musze sie hamowac, przecież ja juz tyle ma [emoji23]
Trzynastka bedzie szczęśliwa [emoji6]dla mnie 13 jest bardzo szczęśliwa - udalo nam sie z ciąża w 13cyklu starań [emoji6]
A prenatalne to miedzy 11 a 14tc,
Ja pojde albo okolo 26.11 (12+4) lub 3.12 (13+4) [emoji6]
Najgorsze jest to że 11 tydzień leci a mdłości nadal są...
Ojj biedna [emoji20]

Ja dzis mam isc "tylko" po kilka rzeczy dla siebie [emoji1] ahaa juz to widze jak wejde do pepco to najpierw tez pewnie wpadne w dzieciece ciuszki [emoji1] ale musze sie hamowac, przecież ja juz tyle ma [emoji23]
Trzynastka bedzie szczęśliwa [emoji6]dla mnie 13 jest bardzo szczęśliwa - udalo nam sie z ciąża w 13cyklu starań [emoji6]
A prenatalne to miedzy 11 a 14tc,
Ja pojde albo okolo 26.11 (12+4) lub 3.12 (13+4) [emoji6]Ojj biedna [emoji20]
Ja mam to szczęście że to będzie nasz pierwsze dziecko , więc szał zakupów przed nami :) ale narazie wstrzymuje się z zakupami dopóki nie będę wiedziała że jest dobrze

reklama
Ja mam to szczęście że to będzie nasz pierwsze dziecko , więc szał zakupów przed nami :) ale narazie wstrzymuje się z zakupami dopóki nie będę wiedziała że jest dobrze
Ja ogolnie jestem z tych co z zakupami nie przesadza (całą wyprawke dla młodego zrobilam za okolo 1500zł wiec...) [emoji6] co najwyzej ciuszki, uwielbiam te male ubranka [emoji6] no ale ja mam 4wielkie kartony ubranek wiec nie mam co szaleć [emoji6]

Do góry