reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja nie mogę spać przez toksoplazmozę. Znając mnie to będę teraz przewrażliwiona a wolałam tego uniknąć :p

Nie myśl o tym dużo. Masz na szczęście o tyle dobrze, ze to nie św choroba:) myj ręce, owoce i warzywa, zero surowego mięsa i kontaktu z kocimi kotami( chyba, ze swój przebadany i jest ok to można) i będzie super:) ja w pierwszej ciąży miałam niestety św infekcje

reklama
Hej dziewczyny , ostatnio rzadko jestem ale psychicznie już nie wytrzymuje , wczoraj kolejne usg miałam , lekarz stwierdził że ciąża jest albo tydzień młodsza albo źle się rozwija ... W następny czwartek mam po raz kolejny iść na usg .... Jestem już załamana.

Co do zamknietego watku juz tu kiedys pisalysmy ze mozna taki zrobic po 1 prenatalnych wtedy juz malo kto dolącza. Do zamknietego zostana dopisane te ktore sie udzielaja i pisza bo nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ile tu jest dziewczyn ktore sie tylko przywitaly i koniec. Albo napisaly przywitanie 1,5msc cisza i drugi post zeby wybaczyc ze malo bywa, no jak mamy takiego kogos poznac?? Pozwalac by nas podczytywal i ogl zdjecia??? Atakich osob jest od gromaaaa. Dlatego mysle ze. Musze wygospodarowac jedno popoludnie spisac wszystkie nicki zobaczyc ktore sa i dziela soe z nami troskami i szczesciem zrobic tabelke a pozniej watek zamkniety. Ogarne to jeszcze dziewczyny w tym. Tyg. Jestescie za tym?? Oczywicie zamkniety ciut pozniej. Najpierw nicki i tabelka a troche nas jest.

Co do zamknietego watku juz tu kiedys pisalysmy ze mozna taki zrobic po 1 prenatalnych wtedy juz malo kto dolącza. Do zamknietego zostana dopisane te ktore sie udzielaja i pisza bo nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ile tu jest dziewczyn ktore sie tylko przywitaly i koniec. Albo napisaly przywitanie 1,5msc cisza i drugi post zeby wybaczyc ze malo bywa, no jak mamy takiego kogos poznac?? Pozwalac by nas podczytywal i ogl zdjecia??? Atakich osob jest od gromaaaa. Dlatego mysle ze. Musze wygospodarowac jedno popoludnie spisac wszystkie nicki zobaczyc ktore sa i dziela soe z nami troskami i szczesciem zrobic tabelke a pozniej watek zamkniety. Ogarne to jeszcze dziewczyny w tym. Tyg. Jestescie za tym?? Oczywicie zamkniety ciut pozniej. Najpierw nicki i tabelka a troche nas jest.
Jak dla mnie spoko :)

Hej dziewczyny , ostatnio rzadko jestem ale psychicznie już nie wytrzymuje , wczoraj kolejne usg miałam , lekarz stwierdził że ciąża jest albo tydzień młodsza albo źle się rozwija ... W następny czwartek mam po raz kolejny iść na usg .... Jestem już załamana.
Nie panikuj za wczasy, moja ciąża wg usg tez jest o 6 dni młodsza niż wg om. To się zdarza dość często. Za jakiś czas powtórzysz USG i zobaczysz co tak naprawdę się dzieję :)

Nie panikuj za wczasy, moja ciąża wg usg tez jest o 6 dni młodsza niż wg om. To się zdarza dość często. Za jakiś czas powtórzysz USG i zobaczysz co tak naprawdę się dzieję :)
Niby pocieszam się że przecież lekarz widział wczoraj 3mm zarodek , jednak uraz z poprzednich ciąż pozostał... Tak bardzo chciałabym zobaczyć już bijące seeduszko

Super by było jakby się zgodził w końcu...ale jak to facet p/bólowe dziś jedziemy do neurochirurga i znając życie poprosi o blokady.. A za miesiąc Góra dwa od nowa to samo będzie

Uparciuch z niego, ale może warto mu wytłumaczyć, ze na dłuższa metę lepiej zrobić porządek z przepuklina? I to wcześniej niż później, bo jeśli się zdecyduje po porodzie to będziesz miała 2 niemowlaków ;)

reklama
Nie panikuj moja druga ciąża była aż o dwa tygodnie młodsza niż wychodziło z om:) wiem, że też trudne ale spróbuj mieć pozytywne nastawienie:)

Do góry