reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Kciuki dziewczyny za wizyty [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] ja ide jako ostatnia [emoji57]

A ja oczywiście spać nie mogłam, najpierw problem zeby zasnąć, chyba dopiero kolo 2 mi sie udało a potem co chwile pobudka bo snily mi sie koszmary...(ze poszlam na wizyte i nagle dostałam krwawienia...), a potem po 5 tz wstawal do pracy wiec i ja sie obudzilam [emoji57]

Tak bardzo sie boję [emoji17] jeszcze dzis mam gorszy katar niz wczoraj...pieknie po prostu...

Kciuki dziewczyny za wizyty [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] ja ide jako ostatnia [emoji57]

A ja oczywiście spać nie mogłam, najpierw problem zeby zasnąć, chyba dopiero kolo 2 mi sie udało a potem co chwile pobudka bo snily mi sie koszmary...(ze poszlam na wizyte i nagle dostałam krwawienia...), a potem po 5 tz wstawal do pracy wiec i ja sie obudzilam [emoji57]

Tak bardzo sie boję [emoji17] jeszcze dzis mam gorszy katar niz wczoraj...pieknie po prostu...
Ja mam nadzieję że u mojej doktor nie będzie opóźnienia bo chyba na zawał tam zejdę

Nie już nie krwawię. Ale dziś z rana byłam taka głodna, piersi mam coraz większe i bardziej mnie bolą. Miałam lekkie mdłości. Ona na wizycie z tego co pamietam nie powiedziała ze nie ma już pęcherzyka ciążowego ale nie wiem może mi się wydaje już... bo mówiła ze to wszystko zmierza do poronienia
Idziesz dzisiaj do lekarza? Musisz chyba sprawdzić co tam się dzieje..

Będzie dobrze! :)

Ja też dzisiaj źle spałam, ciagle się budzilam i było mi niewygodnie a teraz wczesna pobudka, bo idę badać krew.

Dzien dobry. Ja juz gotowa do pracy. Dopijam ostatni lyk kawy.
Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty i zycze samych dobrych wiadomosci.
Ja niestety dzisiaj pracuje do oporu. Dobrze ze przynajmniej dobrze sie czuje. Caly tydzien taki zafajdany. Chyba ze wezme sobie wolne hehehe. No nic odezwe sie pod wieczor. Milego dnia dziewczyny[emoji4]

Cześć dziewczynki ja standard od 6 na nogach...wczoraj cały dzień spałam i poszlam spać 20.30:)takze u mnie melodia na spanie... :) Dzisiaj dzień zaczął się paskudnie bo od wymiotów... I to po witaminach.. Normalnie masakra... Mam też niewielkie plamienia - brudzenia, lekarz kazał leżeć a wizyta dopiero 29.10...i już mam stresa jak cholera bo to jeszcze tydzień

reklama
Ja mam 3 listopada w sobotę :) wtedy już w wynikami badań pójdę. Kurczę odrzucilo mnie całkowicie od kawy. Nie smakuje mi, mam ochotę wypić bo jestem senna no ale nie idzie.
To tak jak ja :) wyniki odbieram w tym tygodniua 3 wizyta.
Ja dzis na zwolnieniu, zle sie czuje... Wczorajszy dzien dal mi niezle w kosc ;/

Do góry