reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzien dobry. Pijemy kawusie?
Ja już gotowa do wyjścia. Dopijam na spokojnie kawusie i do pracy. A wy Jakie macie plany na dzisiaj?
ja nie moge kawy....muli mnie...dzis w ogole w nocy wstawałam do wc bo miałam biegunke zoładek mnie strasznie bolał...jadlam wczoraj kupne pierogi z kapusta i grzybami nie wiem czy to to czy po prostu to ciązowe dolegliwosci bo od rana mnie strasznie mdli.....ledwo siedze w pracy

U mnie okropne krwawienie. Ze skrzepami . Jutro mam wizytę. Mówiła mi moja ginekolog ze oprócz leków nic nie możemy zrobić i żebym jutro przyszła
Ja bym pobiegla do szpitala. Czasami licza sie chwile.. ale badz dobrej mysli. Moja mama krwawila w obu ciazach z okropnymi skrzepami i obie donosila, ja rowniez krwawilam dlatego dostalam od razu leki i zwolnienie.

reklama
Hmmm.. to pewnie pytanie do lekarza, ale ja to widzę tak: piersi powiększają się i przygotowują do "funkcji" karmienia. Ja na przykład mam tak małe piersi, że nie wyobrażam sobie karmić takimi, dlatego bolą i się powiększają. Dziewczyny, które mają lepiej rozwinięte gruczoły nie muszą tego tak dotkliwie odczuwać. Pewnie głupoty gadam, ale to taka moja logika [emoji39] [emoji39] [emoji39]
ja mam bardzo male piersi, w 1 ciazy nie urosły wcale dopiero dwa dni po porodzie chyba o dwa rozmiary :D i karmilam 20 miesiecy :)

Do góry