Madelaine701
Fanka BB :)
Ja też w poniedziałekZ tego co kojarzę to jeszcze kilka dziewczyn tez ma wizyte w poniedziałek [emoji854]
A na ktora masz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też w poniedziałekZ tego co kojarzę to jeszcze kilka dziewczyn tez ma wizyte w poniedziałek [emoji854]
A na ktora masz ?
Ja ostatnio też mam smaka na ryby, gdzie wcześniej fanką nie byłamMnie bolą cały czas i swędza. Też mam małe i mam nadzieję, że już mi większe nie u rosną, bo będę się źle czuła. Co do jedzenia to dla mnie obojętne, jedynie sledzie mi wchodzą i kawa, o tak!
Ja na 16:30 a Wy?Ja też w poniedziałek
U mnie jest jak kto przyjdzie, pójdę koło 13 to może po 14 juz wejdęJa na 16:30 a Wy?
U mnie niby wyznacza godziny ale zawsze ma opóźnienie , pomału zaczynam się stresować . A który tydzień będzie u Ciebie?U mnie jest jak kto przyjdzie, pójdę koło 13 to może po 14 juz wejdę
Ja na 17:20 ale znajac zycie wejde po 18 [emoji57]Ja na 16:30 a Wy?
Widzę że nie tylko u mnie są opuznienia mam nadzieję że już coś zobaczę w poniedziałekJa na 17:20 ale znajac zycie wejde po 18 [emoji57]
W dniu wizyty według OM 7t3d a według USG 5 dni młodszaU mnie niby wyznacza godziny ale zawsze ma opóźnienie , pomału zaczynam się stresować . A który tydzień będzie u Ciebie?
Według OM wyjdzie 6t1d , mam nadzieję że będzie już w miarę widoczna ciazaW dni badania według OM 7t3d a wedlug USG 5 dni młodsza
A u Ciebie? Nie
W dniu wizyty według OM 7t3d a według USG 5 dni młodsza
A u Ciebie który?