reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja tez nie pije juz kawy [emoji6] w pierwszej ciąży mnie odrzucilo tak ze nawet zapach juz mnie męczył a balam sie jak ogranicze bo przed pilam do 10 kaw dziennie... [emoji57]
Teraz pilam 2-3 dziennie ale od poczatku ograniczalam do jednej slabej a teraz nie chce wcale [emoji6]

A co do slodyczy to ja za bardzo nie mam ochoty [emoji57] dla mnie to odmiana bo w pierwszej ciazy dzien bez ciasta czy batonikow to dzien stracony [emoji14]
Z tego co widzę to prawie każda ma inaczej Hehe :-D ja nie pije dlatego kawy że nie można, po prostu mi nie smakuje . To dopiero początki zobaczymy co będzie później :)

Witam dziewczyny :)
Ja po śniadaniu, zjadłam na szybko żeby nie mdliło :) co do kawy to przed ciąża piłam dobre 5 kaw dziennie a teraz ani jednej, nie smakuje mi i boli mnie po niej bardziej głowa.... :/

W ogóle czy was też tak głowa non stop boli, mnie ciągle taki dziwny ból czy ucisk dokucza :(

Witam dziewczyny :)
Ja po śniadaniu, zjadłam na szybko żeby nie mdliło :) co do kawy to przed ciąża piłam dobre 5 kaw dziennie a teraz ani jednej, nie smakuje mi i boli mnie po niej bardziej głowa.... :/

W ogóle czy was też tak głowa non stop boli, mnie ciągle taki dziwny ból czy ucisk dokucza :(
Mnie głowa nie , tylko brzuch ciągnie

Kurcze, Wy to macie przynajmniej jakieś objawy, a ja nic.. Aż się zastanawiam czy wszystko jest w porządku. Czasami boli mi podbrzusze tak jak na okres. I właściwie tyle..
A. I jak nigdy nie jadłam słodyczy tak teraz dzień w dzień muszę coś dziabnąć :)

Kurcze, Wy to macie przynajmniej jakieś objawy, a ja nic.. Aż się zastanawiam czy wszystko jest w porządku. Czasami boli mi podbrzusze tak jak na okres. I właściwie tyle..
A. I jak nigdy nie jadłam słodyczy tak teraz dzień w dzień muszę coś dziabnąć :)
U mnie jest różnie , jeden dzień cały czas ciągnie mnie brzuch , bolą piersi i mdli mnie a drugiego dnia cisza :) także bez stresu :)

reklama
Do góry