reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No właśnie, co tam @O!KurkaDomowa ?? Dzis termin ;) wiem wiem że to nic nie znaczy.. Ale może jesteś już na porodowce? A u Ciebie @Grabcia123 jak samopoczucie? Coś się zadziało?

Ja normalnie , od czasu do czasu stawianie brzucha, bóle miesiączkowe itd. Wszystko to samo ;) czyli nic :D jutro wskakuje '8' dni do przewidywanego terminu porodu ;)

Edit, ok Dziewczyny, doczytałam wszystko ;)

reklama
No właśnie, co tam @O!KurkaDomowa ?? Dzis termin ;) wiem wiem że to nic nie znaczy.. Ale może jesteś już na porodowce? A u Ciebie @Grabcia123 jak samopoczucie? Coś się zadziało?

Ja normalnie , od czasu do czasu stawianie brzucha, bóle miesiączkowe itd. Wszystko to samo ;) czyli nic :D jutro wskakuje '8' dni do przewidywanego terminu porodu ;)

Edit, ok Dziewczyny, doczytałam wszystko ;)
U mnie zadne nowosci..moze czesciej przepowiadacze ale bez szaleństw..i podobnie jak tydz temu...4 razy juz w toalecie bylam....termin na poniedziałek...jutro sie dowiem co dalej z nami bedzie...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny od okolo 20 skurcze...nieprzyjemne ale nie bolesne oczywiście nieregularnie...4 razy toaleta...i chwilami mega klucie w pachwinie..jak nic z tego sie nie rozwinie to sie zalamie....

Hej dziewczyny. Chwalę się. O 3:06 na świat przyszła Aleksandra 55 cm i 4180g. O 1:22 obudził mnie chrapiący mąż i jak się okazało - też skurcze co 5 minut. Typowe krzyżowe, wiec od razu obudziłam po 3 skurczach męża, ok 2:30 dojechaliśmy do szpitala od 2:50 na sali porodowej. Nie zdążyły położne nawet łóżka porządnie rozłożyć
15610037214491837795473.jpg

Gratulacje! Spora dziewczynka :) jak się czujesz?
Hej dziewczyny. Chwalę się. O 3:06 na świat przyszła Aleksandra 55 cm i 4180g. O 1:22 obudził mnie chrapiący mąż i jak się okazało - też skurcze co 5 minut. Typowe krzyżowe, wiec od razu obudziłam po 3 skurczach męża, ok 2:30 dojechaliśmy do szpitala od 2:50 na sali porodowej. Nie zdążyły położne nawet łóżka porządnie rozłożyć Zobacz załącznik 987867

Hej dziewczyny. Chwalę się. O 3:06 na świat przyszła Aleksandra 55 cm i 4180g. O 1:22 obudził mnie chrapiący mąż i jak się okazało - też skurcze co 5 minut. Typowe krzyżowe, wiec od razu obudziłam po 3 skurczach męża, ok 2:30 dojechaliśmy do szpitala od 2:50 na sali porodowej. Nie zdążyły położne nawet łóżka porządnie rozłożyć Zobacz załącznik 987867
A nie mowilam!!! ogromne gratulacje. ;) śliczna jest :)

reklama
No brawo!! Gratulacje!! I co za terminowa dziewczyna :) a jakim expresem, zazdroszczę :)

Do góry