reklama
U mnie maluszek dobrze, gorzej ja. W środę zdjęli mi te metalowe kramy z rany i się trochę rozjechała, położne stwierdziły, że wygląda dobrze, trochę krwi leci i ropy, ale dzwoniliśmy wczoraj na oddział i powiedzieli, ze to normalne, ale jakby się gorączka pojawiła to wracać. Ból okropny, gorzej niż po samej cesarce... Ale dziś jakby odrobinkę lepiej. Wczoraj wierzyłam ranę i może to troszkę pomogło.
A jak reszta dziewczyn?? Te z maluszkami juz jak sie czują??
lefinfel
Zaciekawiona BB
zdrowka dla Ciebie i gratulacje!U mnie maluszek dobrze, gorzej ja. W środę zdjęli mi te metalowe kramy z rany i się trochę rozjechała, położne stwierdziły, że wygląda dobrze, trochę krwi leci i ropy, ale dzwoniliśmy wczoraj na oddział i powiedzieli, ze to normalne, ale jakby się gorączka pojawiła to wracać. Ból okropny, gorzej niż po samej cesarce... Ale dziś jakby odrobinkę lepiej. Wczoraj wierzyłam ranę i może to troszkę pomogło.
Grabcia123
Fanka BB :)
Dawaj znac koniecznieDziękuję. Ciekawe czy mnie przebada i odeślę do domu czy już zostanę i coś dzisiaj będzie działać. Teraz właśnie się pakuje i córkę też bo pojedzie do babci. Powiem że czuję radość przeplatana ze strachem
Życzę zeby codziennie bylo lepiejU mnie maluszek dobrze, gorzej ja. W środę zdjęli mi te metalowe kramy z rany i się trochę rozjechała, położne stwierdziły, że wygląda dobrze, trochę krwi leci i ropy, ale dzwoniliśmy wczoraj na oddział i powiedzieli, ze to normalne, ale jakby się gorączka pojawiła to wracać. Ból okropny, gorzej niż po samej cesarce... Ale dziś jakby odrobinkę lepiej. Wczoraj wierzyłam ranę i może to troszkę pomogło.
Grabcia123
Ale dzia cisza...czyzby wszystkie rodziły??
U nas coś chyba rusza..pojawiaja sie w ciągu dnia jakies skurcze ale nie bolesne raczej takie mocne spinania...ale nic regularnego
U nas coś chyba rusza..pojawiaja sie w ciągu dnia jakies skurcze ale nie bolesne raczej takie mocne spinania...ale nic regularnego
Kawełate
Zaciekawiona BB
No dziewczyny. Dobrze ze przyjechałam przyjęli mnie na oddział. Badala mnie moja gin. Odpływa mi płyn owodniowy. Siedzę na sali z innymi kobietami w ciąży. Mam rozwarcie na 3.5-4cm podali mi wenflon i antybiotyk przez to że ten płyn chyba od rana odpływa. I mam być zaraz na sali podłączona do ktg. Dzisiaj będę rodzic. Dokładnie tydzień po terminie.
Grabcia123
PowodzeniaNo dziewczyny. Dobrze ze przyjechałam przyjęli mnie na oddział. Badala mnie moja gin. Odpływa mi płyn owodniowy. Siedzę na sali z innymi kobietami w ciąży. Mam rozwarcie na 3.5-4cm podali mi wenflon i antybiotyk przez to że ten płyn chyba od rana odpływa. I mam być zaraz na sali podłączona do ktg. Dzisiaj będę rodzic. Dokładnie tydzień po terminie.
O
O!KurkaDomowa
Gość
Super wieści! Powodzenia i szybkiego sprawnego porodu. I trzymam kciukiNo dziewczyny. Dobrze ze przyjechałam przyjęli mnie na oddział. Badala mnie moja gin. Odpływa mi płyn owodniowy. Siedzę na sali z innymi kobietami w ciąży. Mam rozwarcie na 3.5-4cm podali mi wenflon i antybiotyk przez to że ten płyn chyba od rana odpływa. I mam być zaraz na sali podłączona do ktg. Dzisiaj będę rodzic. Dokładnie tydzień po terminie.
Ja właśnie wróciłam z ktg. Moje dziecię śpiące, a i u mnie żadnych skurczy. Także sobie pochodzę jeszcze w dwupaku. A dziś 5 dni do terminu, także mamy czas.
reklama
Grabcia123
Masz krzyzowe..wspolczuje..ale jednocześnie zazdroszczęU mnie są te skurcze ale szału nie ma tak naprawdę. W szczytowych momentach 40 a z tego co wiem to 100sa parte. Te 40 to bolą jak cholera tylko ja tam czuje plecy przy skurczu a nie skurcz