reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Jak chodzę to brzuch się napina dość mocno ostatnio poszliśmy nad jezioro przeszłam twardo 2km w jedną stronę. I 2 z powrotem i tego dnia wieczorem zaczął mi odchodzić czop. Chodziłabym codziennie ale nie mogę iść sama z córką jest zbyt "żywa" i zwyczajnie na dworze mnie nie słucha.

Jak chodzę to brzuch się napina dość mocno ostatnio poszliśmy nad jezioro przeszłam twardo 2km w jedną stronę. I 2 z powrotem i tego dnia wieczorem zaczął mi odchodzić czop. Chodziłabym codziennie ale nie mogę iść sama z córką jest zbyt "żywa" i zwyczajnie na dworze mnie nie słucha.
Kurcze to u Ciebie chociaż jakieś efekty...mi odchodzi wieksza ilosc czopu ale to juz trwa 2 tyg...

Hejo. Ja już po wizycie. Normalnie śmiechu warte;)
Do terminu 6 dni, a tu wszystko pozamykane:) mała ma już 3800g....także ten...
To miałam podobnie w tamtym tygodniu. Tylko rozwarcie na 1cm.. Wagowo tak samo. Tydzień później na wizycie miałam 2.5cm i szyjka miękka. Także jeszcze się ruszy. Mam nadzieję że szybko Cie weźmie.

Mąż jutro nie idzie do pracy. Takze dzisiaj jutro i pojutrze jeszcze możemy działać. Znajoma też urodziła niedawno synka. Miała mieć wywołanie i jak pojechała do szpitala na przyjęcie to nagle skurczy ze strachu dostała i urodziła. Taki mały pozywyt. Jak nic nie ruszy to może też mnie weźmie przed przyjęciem ze strachu. Trzymam kciuki w godzeniu z mężem.

A dziewczyny ważny komunikat od mojej gin - nie spacerować za dużo w słońcu i upale, żeby łożysko się nie odkleiło. Ja zamiast tego chyba wieczorem jak już chlopaki pójdą spać włączę sobie jakieś ćwiczenia dla ciężarnych np. karate cardio z A. Lewandowską.

reklama
Do góry