reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mieszkanie to wiecznie sprzątam. Firan nie mam akurat.. U mnie w mieszkaniu też gorąco więc nie kombinuje ze sprzątaniem ostatnio. Bo już nie mam sił.. Na dworze wczoraj 30 a w domu to chyba z 36.. Nawet wiatrak nie pomaga. Dzisiaj trochę chłodniej ale i tak mi ciągle gorąco..

reklama
Ja od dwóch tyg. wiesiolek 3x2 , herbatka z liści malin, daktyle i świeży ananas. Chłop niezbyt chętny do pomocy. Boi się, że krzywdę zrobi. SPuchłaaam masakara.Na przemian siedzę w wannie albo na piłce skaczę.

Ja od dwóch tyg. wiesiolek 3x2 , herbatka z liści malin, daktyle i świeży ananas. Chłop niezbyt chętny do pomocy. Boi się, że krzywdę zrobi. SPuchłaaam masakara.Na przemian siedzę w wannie albo na piłce skaczę.
Ja wiesiolek maliny i daktyle też...niestety wieczorem mam tylko czas na wannę pilke itp...ale nic nie działa..czop odchodzi od 2tyg po troszku

@Grabcia123 no niby częściej pierworodne dzieci się przenosi a kolejne mogą wyjść szybciej ale ile w tym prawdy...? ;) osobiście znam dużo takich przypadkow ale to oczywiście nie reguła :)
@Kawełate witaj. Oj wierzę że Ci ciężko i że boisz się wywołania również wierzę bo sama przechodziłam te katusze, mordownie wręcz. Miałaś już wywoływanie porodu?

Nie miałam wywoływania. Córkę miałam na 18 czerwca a urodziłam 21.
Przyznam że już się pogodzilam z tym że w niedzielę pójdę do szpitala tylko cholernie się boję tego co mnie czeka. Też naczytalam się sporo i jestem przerazona. Chciałabym już mieć wszystko za sobą. Córka też chodzi i pyta jak brzuszek i kiedy będzie braciszek.. A u mnie ciągnie się to wieczność. Spuchniete ręce, nogi. Spać w nocy nie mogę. Wszystko jest na nie. Jeszcze wiecznie ktoś się pyta. Nie urodziłas? Jeszcze się turlasz? A kiedy urodzisz? Udusilabym wszystkich po kolei.. Przepraszam ale musiałam coś wypluc z siebie bo oszaleje.. Już mezowi nie truje bo wiem że jemu też ciężko.. I trochę mi go szkoda bo ostatnio ciągle na niego warcze.

Dziewczyny u nas dzis dostaliśmy ostrzezenia o burzy moze cos ruszy ;)

A po za tym mialam taki fajny dzien z synkiem i wgl a tak sie poklocilam z mezem....ahhh az sie poplakalam a w sumie o nic nie poszło

@Grabcia123 hormony szaleją, nerwy już też biorą górę.
@Kawełate może dziś coś ruszy, faktycznie burze już dziś były i mają jeszcze być. A noc + burza =??? :D
Dodatkowo w niedzielę chyba ma być pełnia, no jeśli to laski na nas nie zadziała to nie wiem ;) :p

@Grabcia123 hormony szaleją, nerwy już też biorą górę.
@Kawełate może dziś coś ruszy, faktycznie burze już dziś były i mają jeszcze być. A noc + burza =??? :D
Dodatkowo w niedzielę chyba ma być pełnia, no jeśli to laski na nas nie zadziała to nie wiem ;) :p
No ja mam nadzieje ze przy takiej kombinacji ruszy... Bardzo na to licze ;)
Miałam wczoraj ostrzeżenie. Grzmialo w nocy i rano ale strasznie słabo.
Jest 17 to jeszcze się pogodzicie. :)
Oby bo musze go wykorzystać ;)

Tak wgl musze zabrac synka na spacer bo odkercajac Tymbarka znalazłam ; na spacer po szczęście :)

reklama
Do góry