reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Dla mnie bez roznicy w czym prałam - uzywalam Bialego Jelenia, Loveli i Jelpa w roznych konsystencjach i teraz pozostane przy Bialym Jeleniu.

Jedyne co zrobie przez praniem ciuchów Maleństwa to odkamienie na pewno pralkę z pomocą octu i sody oczyszczonej. Robie to raz na 2-3 miesiące i mam pewnosc tez ze pozostalosci innych srodkow z poprzednich pran sie zredukują.

Jednoczesnie mysle zeby tez nie popadac w paranoję sterylonosci, bo mozna przedobrzyc!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

1520759400-e5b98264162cd575-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny trafiłam wczoraj na takie info, może kogoś zainteresuje. Nie wiem tylko czy jest to pełnowymiarowy produkt. Dam znać jak zerknę w sklepie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trafiłam wczoraj na takie info, może kogoś zainteresuje. Nie wiem tylko czy jest to pełnowymiarowy produkt. Dam znać jak zerknę w sklepie :)

Ja dostałam ze szkoły rodzenia próbkę Bephanthenu, fajnie, zaczęłam używać, bo sama mam wrażliwą skórę. Ale zapach mi się nie zgadzał, taki zjełczały, patrzę na datę ważności - marzec 2018, więc dobrze, że nie zaczekałam z użyciem go na maluszka. Także trzeba by też zerknąć, czy data jest ok :)

Dziewczyny ja tez czekam z praniem na kwietniowe słońce, jeszcze niedawno nie miałam czego prać, ale już powoli mi się zaczyna zbierać hehe jakie te ciuszki są malutkie i słodkie - mniam [emoji16]
U nas niedziela przepiękna! Ciepło i słonecznie, troszkę wieje wiatr, ale czapka na głowie dała radę i mam wlasnie ponad godzinny spacer za sobą, no nie powiem, żeby moje biodra były mi teraz za to wdzięczne, bo doskonale je czuję, chodzę teraz po domu trochę jak własna babcia ech Ale czekam, aż moje kości zrozumieją, że to dla nich dobre [emoji6] udanej niedzieli [emoji4]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas już spacer zaliczony. Pies się wyszalał, młoda też, a ja ledwo zipałam po powrocie do domu ;) Miał być na obiad krem z białych warzyw, ale jak to się zdarza ostatnio - nie kupiłam sobie wczoraj wszystkiego, co potrzebne w tym cieciorki i koniec końców na stół wjechał rosół, do tego gnocchi, mini marcheweczki i indyk w jogurcie z ziołami. I nie marudzić mi przy stole! ;P

@arica to super obiad:) ja miałam robić papryki faszerowane z sosem i moj mąż jechał na zakupy i kupił aż 1 papryke wiec u nas dziś dania gotowe z żabki bo otwarta:D

Sudokrem nie jest już polecany, bo wysusza delikatną skórę maluszka..

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry