AgaRS90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś takiego tak do u góry wygląda. A kupiłam w Textil Markecie za 20 zł.
od jakiegoś czasu szalenie modne są szare wózki, lub szare z jakimś kolorem, wszystkie moje sąsiadki mają takie. na ich tle mój ciemnobrązowy niemodny trójkołowiec wygląda dziwnie ale ja wózka nie mam zamiaru kupować, jest w b. dobrym stanie po dwójce, kompatybilny ze spacerówką i fotelikiem, więc trzecie "dojedzie" ten co jest i tyleA czy do tego stelaża można podłączyć fotelik z auta , jeśli tak to z jakich np czy z większości?
A co z kolorem?
Im ciemniejszy tym b funkcjonalny... Ale kurde w lecie taki ciemny też nie bardzo:/ co myślicie?
Ja jestem po cc i już mam ustalone z moim lekarzem, że drugi poród też cc. Ten poród akurat będzie planowany.
Próbuję się do tego przygotować mentalnie i psychicznie.
potwierdzam, ze termometr do wody jest zbędny. Nastawialiśmy temp wody zgodnie z termometrem i to było do de, bo mała strasznie płakała. okazało się, że dla niej to było za zmno i najlepiej to było sprawdzić łokciem.ja osobiście nie polecam takich zestawów, kupiłam podobny w pierwszej ciąży i użyłam z tego tylko szczotkę do włosów... termometr do mierzenia temperatury dziecku lepiej kupić porządny, te w zestawach nie są. podobnie z odciągaczem do noska - lepsza frida lub katarek. termometr do mierzenia temperatury wody zbędny moim zdaniem (wystarczy łokieć ) a tymi nożyczkami to nie umiałam obcinać paznokci (ona strasznie tępe są), obcinałam swoimi
kosmetyczka najlepsza z tego wszystkiego
Dodatki wszystkie mi zabrali - mam gołą stawkę choć trochę wyższa niż przed l4. Nie odebrałam jeszcze pasków, pojadę w pon z l4 to odwiedzę księgową i dam Ci znać)AgaRS90 pisalas ze jestes nauczycielka w przedszkolu. Moglabys powiedziec jak to wyglada z pensja na zwolnieniu? Co z dodatkiem motywacyjnym, wychowawczym no i czy koncowo pensja jest wyzsza czy nizsza? Bede wdzieczna jak znajdziesz chwilke na odpowiedz jak wolisz to mozesz w prywatnej wiadomosci, dziekuje bardzo