reklama
AgaRS90
Fanka BB :)
[emoji7][emoji173]Hej. Widziałam centymetrowego człowieka i bijące serduszko
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
kinga.1990.
Fanka BB :)
Ost @ 01.09, wychodzi 7 tydzień, ale lekarz musi to potwierdzić
Z objawów ciąży? hmmm częściej odwiedzam toaletę i na ten moment to wszystko. Jest to moja pierwsza ciąża. Na szczęście mam kuzynkę położną - nieocenioną pomoc.
Jestem z Bydgoszczy.
Ja jestem z Włocławka :-)
Zosia933
Zaangażowana w BB
Tak ja mam zrobić badania i z wynikami wpaść centymetrowego człowieczka widziałamWitam nowe mamuśki i gratulacje. Ktoś pisał że miał teraz wizytę i widział.serduszko a na następna lekarz kazał przyjść za dwa tygodnie, szkoda że mój lekarz tak nie powiedział więc sama się zapisałam.do innego wcześniej
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak z waszymi mężami , partnerami dopuszczacie do siebie czy raczej nie ??
Wiem ze gdzieś już było ale znaleść teraz temat będzie ciężko smarujecie się czymś ?
Może coś naturalnego macie ??
Zaskoczyłas tym pytaniem u nas bez problemu cieszymy sie blogim spokojem ze juz jestTak ja mam zrobić badania i z wynikami wpaść centymetrowego człowieczka widziałam [emoji173]️[emoji173]️
A jak z waszymi mężami , partnerami dopuszczacie do siebie czy raczej nie ??
Wiem ze gdzieś już było ale znaleść teraz temat będzie ciężko smarujecie się czymś ?
Może coś naturalnego macie ??
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
KikaRika
Moderatorka
Co najmniej 3 miesiące przed... Ja brałam pół roku przed planowanymi staraniamiWiecie kobietki ze kwas najlepiej brac 3 miechy przed ciaza?
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
O to ki chodZiło nie dodalam slowkaCo najmniej 3 miesiące przed... Ja brałam pół roku przed planowanymi staraniami
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
mój wyjechał ponad tydzień temu w delegację i wraca jutro więc jesteśmy trochę stesknieni za sobą nawet o ciąży na 100 % dowiedział się przez tel.bez sensu uznałam czekanie 2 tyg aż wróci.
reklama
Podziel się: