reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Właśnie mnie zawsze zastanawiają te badania bo w Polsce trzeba iść na czczo ja w pierwszej ciąży miałam wizytę o 19 i zaraz po wizycie pobierali krew i mocz do badania. I przez całą ciąży tylko na pierwszej wizycie badają krew o mocz potem już nie

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale się wydarzyło u wszystkich od rana...
Ja zostałam wezwana na dywanik do kierowniczki...przypominam,że w pracy nikomu nie mówiłam...No i się zaczęło"co się z Tobą dzieję,zawsze tyle energii A ostatnio dziewczyny donoszą mi,że masz wyjebane,że zawsze coś robiłaś nawet jak inne stały itd. ...To musiałam się bronić i powiedziałam...mam nadzieję,że zachowa dla siebie

Napisane na HUAWEI P7 mini w aplikacji Forum BabyBoom

Ale się wydarzyło u wszystkich od rana...
Ja zostałam wezwana na dywanik do kierowniczki...przypominam,że w pracy nikomu nie mówiłam...No i się zaczęło"co się z Tobą dzieję,zawsze tyle energii A ostatnio dziewczyny donoszą mi,że masz wyjebane,że zawsze coś robiłaś nawet jak inne stały itd. ...To musiałam się bronić i powiedziałam...mam nadzieję,że zachowa dla siebie

Nie chce Cie martwić ale nie sądzę by zostawiła to dla siebie. Baby [emoji20]

Myśl pozytywnie :) #womanpower

Ja w ciąży z synkiem przytyłam 9 kg tylko. Że szpitala wyszłam z wagą z przed ciąży. A po 3 mcach ważyłam jeszcze 10 kg mniej. Karmienie piersią mi służyło.

Ja dziś bylam na spotkaniu z koleżankami. W drodze powrotnej miałam stłuczkę. Facet nie wyhamowal i mi w tył walnął. Stres straszny bo po pierwsze jechałam z synkiem a po drugie jestem w ciąży i się bardzo wystraszyłam bo uderzenie było ogromne. Na szczęście nic nam nie jest.
Dobrze ze cała jesteś.

Myśl pozytywnie :) #womanpower

reklama
@Mecenasowa ja też tego nie rozumiem...I @maćku nie kojarzę z forum ...Chyba że przeoczyłam gdzieś po drodzę...

Do góry