Kacprysiowo
Moderatorka
Masakra!!
Pierwszy raz zrobił się tutaj gowno syf!!
Pierwszy raz zrobił się tutaj gowno syf!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałam Wam się "pochwalić", ze dziś szpital mnie odesłał do domu, a miałam taką nadzieje juz urodzić... u mnie minęło co prawda 5 dni od daty planowanej, a oni przyjmują po 7 dniu.
Wyniki wszystkie super. Nadal brak jakichkolwiek sygnałow...
Mam jednak małe pytanie do Was, bo badanie na fotelu było bardzo bolesne - czy to dlatego, ze zrobiła mi masaz szykki macicy ? Tylko, ze to trwało tylko kilkanaście sekund..
Ja oczywiście do Niej, ze umieram z bólu, a babka na mnie się głupio patrzy i mowi, ze to tylko palec a co ja zrobię jak to bedzie główka ?
Też słyszałam,że bolesne ale moja położna mi powiedziała,że jak robi się prawidłowo to nie powinno bolećJa słyszałam że to jest bolesne. Ale żeby wypuścili 5 dni po terminie to jakieś dziwne. To co masz czekać aż zielone wody będą.
A mówiła Ci,ze robi masaż szyjki?
Wybaczcie, przysnęlo mi się
Babeczka nie wspominała, ze to masaż.
Może w ten sposób tylko się orientowała czy jest i na ile rozwarcie ?!? No cóż, przedsmak już jakiś tam dostałam