an93
Fanka BB :)
To pr
To przepłaciłam bo mam z Pepco za 5zł
Hehe no małej w nią nie pakuj
Uhh to dobrze,że się wstrzymałam z zakupem,bo w moim pepco były tylko takie po dyszce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To pr
To przepłaciłam bo mam z Pepco za 5zł
Hehe no małej w nią nie pakuj
Ja dzis o 17'30 mam wizytę.. ależ jestem ciekawa ile moje myszka waży [emoji4][emoji4][emoji4]
Kornelka zakochana w siostrzyczce. ...oby tak jej zostało [emoji23] i dzis jak wyszłam z przedszkola to wpadlam w taka ,,zadume,, cudowne jest to jak moja córka rozmawia z siostrą w brzuchu ,jak żegna sie ze mna i Rozalka przed wejsciem do sali w przedszolu ,jak wita sie w ten sam sposób...cudownie tak patrzeć jak ta moja ,,dorosła,, córka cieszy sie że bedzie miala rodzenstwo. W takich chwilach cieszymy.sie że podielismy decyzję o drugim dziecku [emoji4][emoji4][emoji4] alboo Kornelki mina i błysk szczescia i takiego szoku w oku jak Rozalka wierci sie a Ona ja czuje i widzi te ruchy.....matulu jakie to cudowne uczucie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji4][emoji4]
hehe u mnie tez córcia bratu ciągle cos przynosi pokazywać, a bez buziaka w brzuch i wyslania hearta nie zaśnie, jak czasem zapomnę i ja położę to po 10 min rozlega sie krzyk na cały dom " o nie dzidziusiowi buziaka!!!" i najbardziej rozbrajające jak rano przylazi i od razu odslania mi brzuch przyklada rączkę i swoim sepleniącym ledwo mówiącym głosikiem "uuu dzidzi upycha sie! Ooo pupka!" ale zastanawiamy sie z mężem na ile ona naprawdę zdaje sobie sprawę ze to dzidziuś a na ile tylko tak mowi bo my sie cieszymy i śmiejemy z tegoRozumiem cię doskonale!
Mój synek przytula mnie tak mocno jak mnie kocha i potem tak samo brzuszek jak kocha Marcelka [emoji173]
Jak wróciłam ze szpitala tak samo pokazywał nam jak tęsknił.
Całuje brzuch, przytula, coś tam krzyczy, nawet rozkazuje bratu haha słodkie to jest bardzo. Ciekawe jak będzie jak się maluch urodzi, czy taka sama miłość czy jednak większa zazdrosc
Hahahah[emoji15] [emoji1] [emoji1] [emoji1]Ps. Oczywiście w torbę nie spakuję Małej tylko jej rzeczy [emoji23]
Tak zdaje sobienz tego sprawę. Nie oczekuje, że po porodzie od razu obdarzy brata wielką miłością. Liczę się z zazdrością. Ja tylko błagam los by nie miała zbyt agresywnych zachowań wobec niego ... Cóż... Życie pokaże.Matka i Młodamama tez sie jaramy z mężem podejściem mlodszej córci do brzuszkowej siostry, bo jest w Niej zakochana, ale tez jesteśmy realistami i pamiętamy jak urodzila sie młodsza to starsza miała takie samo podejście, a potem najczęściej powtarzane zdanie było- maaamooo weeeź jąąą [emoji1]