Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja też biorę po jednej. Powinno się brać dwie niby... zapytam w poniedziałek ginekologa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też biorę po jednej. Powinno się brać dwie niby... zapytam w poniedziałek ginekologa
Chcrzesniaka mojego tez Pampersy uczulały i potem używali baby dream z rossmanna podobno też fajne.mnie uczulały [emoji23][emoji23] rodzice się cieszyli bo tylko dada była ok, a przy okazji najtańsza
No duzo duzo... 7 to schodzi pozniej jak juz dziecko jest wiekszeJezu strasznie dużo tych pampersów schodzi a ja myślałam że 7 dziennie pytam bo u nas są promocje kup paczkę drugą masz gratis ale one są dość rzadko. Pytałam ostatnio moją mamę ile miała pieluch tetrowych , bo jak ja byłam mała pampersów nie było , powiedziała że pond 40 szt.
U nas odwrotnie...pampers uczulal a dada nieHeda ma rację nie wiesz jakie dziecku podpasuja. My próbowaliśmy dada ale odparzaly go strasznie i potem był pampers przez dłuższy czas a teraz ten tourjour czy jakoś tak z Lidla. Teraz chce od nich zacząć prubowanie bo tańsze od pampów a wydają mi się bardzo podobne jakościowo.
No właśnie każde dziecko inne i trzeba metodą prób i błędów.