Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Dziewczyny która z Was poluje na wózek Bugaboo?
Ja przez pierwszy miesiac kupowalam pampers tylko te biale one sa duzo lepsze chociaz sporo drozsze... A ile schodzi? U nas nawet okolo 15 na dobe na poczatku szlo... Ja kupowalam przrz internet bo bylo najtaniejPytanie do was , ile dziennie schodzi pampersów tak przeciętnie ? i jakie są dobre ? kupować firmowe ? czy wszystkie mają ten pasek (wyznacznik czy pieluszka jest już mokra ) ? jak to wychodzi cenowo ?
Pytam bo do wyprawki trzeba dorzucić pieluszki , pamiętam jak moja koleżanka była w 9 m ciąży i miała dość duży zapas , bo kupiła na mega promocji .
Pytanie do was , ile dziennie schodzi pampersów tak przeciętnie ? i jakie są dobre ? kupować firmowe ? czy wszystkie mają ten pasek (wyznacznik czy pieluszka jest już mokra ) ? jak to wychodzi cenowo ?
Pytam bo do wyprawki trzeba dorzucić pieluszki , pamiętam jak moja koleżanka była w 9 m ciąży i miała dość duży zapas , bo kupiła na mega promocji .
Ja bym pieluch na zapas nie kupowała, bo co jak dziecko będzie miało uczulenie. A promocje zawsze jakieś będą. Znajomi chwalą pieluchy z biedry. Więc po prostu trzeba zobaczyć co dziecku i tobie będzie odpowiadać.Ja przez pierwszy miesiac kupowalam pampers tylko te biale one sa duzo lepsze chociaz sporo drozsze... A ile schodzi? U nas nawet okolo 15 na dobe na poczatku szlo... Ja kupowalam przrz internet bo bylo najtaniej