Daktyl2016
Fanka BB :)
Zając To na połówkowych się robi. Ja tak miałam. Płaciłam za to dodatkowo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 01,02 to będzie 21 tydzieńMówcie kiedy u was połówkowe? Ja chyba zapiszę się na 4 luty to jakoś 21 tydz
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
A to nie chodzi o naszą płeć?Powiedzcie mi czy na USG wpisali wam płeć bo mój szwagier właśnie dojrzał że mam wpisaną pięknie female [emoji3] a ja nawet nie widziałam głupia
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo to zapytam lekarza jak będzie mi wypisywać skierowanie bo nie wiedziałam o tymZając To na połówkowych się robi. Ja tak miałam. Płaciłam za to dodatkowo.
Zając pamiętasz gdzie przyjmuje Mama ginekolog Nicole? Dużo wcześniej się trzeba do niej zapisywać?Ooo to zapytam lekarza jak będzie mi wypisywać skierowanie bo nie wiedziałam o tym