reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie nie ma problemu ze spaniem na brzuchu,bo nigdy nie lubiłam ;)
Aaa,ale ze mnie grubasek,właśnie opędzlowałam całe opakowanie pringlesów!! Najgorsze,że mogłabym tylko słodycze jeść:shocked2:
Hihi pojdzie w cycki ;-) ja wczoraj zjadlam na raz cala paczke prazynek bekonowych [emoji33] [emoji12] wolno Nam ! [emoji23]

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
U mnie nie ma problemu ze spaniem na brzuchu,bo nigdy nie lubiłam ;)
Aaa,ale ze mnie grubasek,właśnie opędzlowałam całe opakowanie pringlesów!! Najgorsze,że mogłabym tylko słodycze jeść:shocked2:
Trzeba było nie pisać o tych pringelsach [emoji12] bo musiałam wysłać syna do sklepu po chipsy! [emoji5] [emoji5] [emoji5]

Dziewczyny mam kolejne pytanie od kilku dni nie mam apetytu w sumie to jem tylko śniadanie potem i tak je wymiotuje, czasem zjem kolejce staram się dużo pic czy mogę zaszkodzić maleństwu jak tak mało jem, dzisiaj sobie pomyślałam skoro on ma już wszystkie narządy czy nie będzie głodny jak ja nie dostarczam organizmowi jedzeni ( ja głodu nie czuje ) ?

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

reklama
Dziewczyny mam kolejne pytanie od kilku dni nie mam apetytu w sumie to jem tylko śniadanie potem i tak je wymiotuje, czasem zjem kolejce staram się dużo pic czy mogę zaszkodzić maleństwu jak tak mało jem, dzisiaj sobie pomyślałam skoro on ma już wszystkie narządy czy nie będzie głodny jak ja nie dostarczam organizmowi jedzeni ( ja głodu nie czuje ) ?

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png
Z tego co czytalam w 1 trymestrze nasz organizm przewidzial to ze mama moze zwracac wszystko co zje... i ze to nie wyrzadzi Bomblowi az takiej szkody....mysle ze spokojnie wystarczy mu ta ilosc ktora zjesz :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Ostatnia edycja:
Do góry