weraphotoo
Zaciekawiona BB
Do kobiet ktore maja juz dzieci ... Kiedy zaczęłyście stosować jakies kremy czy balsamy na rozstępy. ? I czy w ogole stosowałyście ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy mialas "tulaski" z mezem w ostatnich dniach?Czy zdarzają Wam sie dziewczyny plamienia? Ja od 1,5 tyg plamie, tzn odrobinkę takiego brązowego śluzu codziennie mam. Byłam u gin i kazał mi jeść clonamine ale nic nie pomaga.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A bedziesz jadla te z grzybami? Bo ja sie troche boje grzybkow w ciazy :-(
Ja mam jeszcze inny problem. Po drugiej ciąży rozeszły mi się mięśnie brzucha nad pępkiem i mam dziurę. Boję się że to pójdzie dalej teraz.Ja pomimo stosowania kremów, serum i olejków mam okropnie wyglądające rozstępy na brzuchu. Nie mogę się z nimi pogodzić do końca zaczęły wychodzić pod koniec 8msca ciąży, gdy brzuch był już naprawdę duży. Dosłownie czułam jak pęka mi skóra na brzuchu kawałek po kawałku
Po ciąży przeszłam serię z naturalnymi kolagenami i jest trochę poprawy.