Kochana,ja zamawiam pregne plus w aptece internetowej i wychodzi mi 31 zl z przesylka :-)Dziewczyny a jak tam u was z objawami? Puszczają coś czy dalej tak jak na początku? Ja mam dopiero 7 tydzień i od dwóch dni mam mdłości jak tylko coś świeżego poczuje a jak czegoś nie przegryze to od razu mnie ssie i do tego ta senność i takie ogólne niechciejstwo do wszystkiego. Plecy i brzuch pobolewaja uff a z suplementu to mam pregne plus tabletki malutkie ale cena okropna prawie 40 zl
reklama
Arya88
Fanka BB :)
Witam wieczorową porą. Nie dam rady chyba nadrobić.
Jestem w szpitalu, wczoraj miałam lekkie plamienie na brązowo, ale dzisiaj miałam już krwawienie żywą krwią. Przyjęli mnie do szpitala, akurat mój doktor miał dyżur. Serduszko bije, maluszek ma 19mm. Nie wiadomo co jest przyczyną krwawienia, zostawili mnie i dali progesteron.
Wczoraj miałam intensywny dzień, bylismy w innym mieście z synkiem u specjalistów różnych, potem podróż - chyba za dużo naraz
Jestem w szpitalu, wczoraj miałam lekkie plamienie na brązowo, ale dzisiaj miałam już krwawienie żywą krwią. Przyjęli mnie do szpitala, akurat mój doktor miał dyżur. Serduszko bije, maluszek ma 19mm. Nie wiadomo co jest przyczyną krwawienia, zostawili mnie i dali progesteron.
Wczoraj miałam intensywny dzień, bylismy w innym mieście z synkiem u specjalistów różnych, potem podróż - chyba za dużo naraz
Ja brałam przez chwilę pregnaker orginal fajny skład ale cena nie. Lekarz kazał brać tylko kwas foliowy to tak zrobiłam ale jutro tego się zapytam, moje wyniki są już na granicy, odżywiam się kiepsko i mam skłonności do anemii. W dwóch poprzednich ciążach od początku brałam witaminy, nie wiem co to za nowa moda.
Cytologie pobrał mi dopiero trzeci lekarz. Dwóch poprzednich twierdziło że za mocno krwawię z nadżerki i nie da rady a trzeciemu krew nie przeszkadzała co więcej powiedział że nie mam nadżerki tylko narośl na bliźnie po usunięciu nadżerki i że w ciąży wszystko jest napęczniałe, bardzo ukrwione i dlatego przy badaniu krwawię. Nie kupiłam tego bo przed ciążą też krwawiłam w drugiej fazie i bądź tu mądrym...
Cytologie pobrał mi dopiero trzeci lekarz. Dwóch poprzednich twierdziło że za mocno krwawię z nadżerki i nie da rady a trzeciemu krew nie przeszkadzała co więcej powiedział że nie mam nadżerki tylko narośl na bliźnie po usunięciu nadżerki i że w ciąży wszystko jest napęczniałe, bardzo ukrwione i dlatego przy badaniu krwawię. Nie kupiłam tego bo przed ciążą też krwawiłam w drugiej fazie i bądź tu mądrym...
Anula1988
Chciałam Wam dziewczęta podziękować za poradę z wczoraj , by pojechać na pogotowie , bo u lekarza miałam prawdopodobnie pusty pęcherzyk i bym do czwartku musiała czekać . Byłam . Przy badaniu juz plamiłam , okazało się , że pęcherzyk mój jest pusty . Zarodek nie rozwijał się prawidłowo . Był bardzo bardzo maleńki . Lekarz powiedział mi o 2 tygodniach oczekiwania na miesiączkę ewentualnie po tym czasie skontaktować się z nim na badania .
Niestety dziś dostałam miesiączki , okropny ból , żal i przede wszystkim złamane serce . Maleństwa nie było ze mną a już tak go kochałam . Niestety muszę Was opuścić , życzę Wam wszystkim zdrowia oraz Waszym maleństwom by wszystko było tak jak powinno być . Do zobaczenia może na forum w przyszłości
Nie. Nie wierzę, po prostu nie wierze Kochana trzymaj sie dzielnie, tak bardzo mi przykro
Martusia1991
Też mi się wydaje że jednak suplementacja jest potrzebna. Przy wymiotach i mdlosciach wszystko z nas ucieka .. nie wspominając że nasze kruszynki zabierają swoją porcje witamin i nam zostaje naprawdę niewiele w organizmie. Ja staram się Brać ale z systematycznościa bardzo ciężko u mnie ;-)no dokładnie tak ! pierwszy gin mowił ze tylko kwas foliowy i nic więcej ! ale ja już mu nie ufam bo w ogóle jakiś zacofany był. ten co dziś u niego byłam, świetny , młody lekarz, jego ojciec też był ginem i to podobno najlepszym w mieście, więc to taka już pokoleniowa mądrość chyba. no i on mi powiedział że jak najbardziej zestawy witamin typu febidin, zwłąszcza teraz w zimie, i że wit A w tych suplementach nie przedawkuję bo jest w małej ilości i nie wiem ile musiałabym jej jeszcze dostarczyc w pożywieniu żeby mój organizm przedawkował. no widzicie, co lekarz to opinia. chociaż muszę przyznać ze przy mojej diecie i mdłościach raczej nie przyjmuję dziennej zalecanej dawki witaminy D, żelaza czy choćby jodu więc suplementacja jest raczej dobrym rozwiązaniem
Mój ginekolog powiedział, że tylko kwas foliowy. Ja jeszcze nie urodziłam a już wygodna matka , bo ciągle o nim zapominam. Jeśli wyniki badań będą słabe to wtedy jakieś suplementy.
O matko trzymaj się kochana.Witam wieczorową porą. Nie dam rady chyba nadrobić.
Emkaa
W której aptece? Pragna to chyba jedyny suplement jaki mnie przekonuje. Widziałam w Gemini , że cena jest ok tylko czy ceny internetowe pokrywają się ze stacjonarnymi. Raczej nie.Kochana,ja zamawiam pregne plus w aptece internetowej i wychodzi mi 31 zl z przesylka :-)
Emkaa
3maj się kochana.Witam wieczorową porą. Nie dam rady chyba nadrobić.
reklama
Martusia1991
Mam do Was pytanie kobietki... ma może któraś z was chorobę lokomocyjna ??? W styczniu czeka mnie lot samolotem i nie wiem co brać [emoji21] mój cudowny aviomarin zakazany w ciazy ...