Anula1988
Fanka BB :)
To mamy tak samo Kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też nie ma żadnych przeciwwskazań, nie plamie nic złego się nie dzieje, więc czemu nie A on chciał sprawdzić bo to próba mechaniczna [emoji23] Jeśli podczas seksu nic się nie dzieje to ciąża nie jest zagrożona według niegoJasne, rozumiem, każdy lekarz ma pewnie inne podejście w tym temacie.
U mnie też nie ma żadnych przeciwwskazań, nie plamie nic złego się nie dzieje, więc czemu nie A on chciał sprawdzić bo to próba mechaniczna [emoji23] Jeśli podczas seksu nic się nie dzieje to ciąża nie jest zagrożona według niego
Ja w ogóle ochoty nie mam na sex[emoji14]i mój mąż też mówi, że jakoś o tym nie myśli. Z resztą oni sobie sami poradzą jak będą musieli
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom