reklama
Kawoszka81
Fanka BB :)
Ok bo ja słyszałam o biegunce. Ja mam wiecznie problemy z tymi sprawami to na pewno zauważęNo nie zawsze! Ja z młodą wymiotywałam a z młodym to nawet nie była biegunka tylko luźne stolce. Dziś w sumie też tak mam. Biegunka to to nie jest ale luźniejsze!
Kindziorek
Ostatnie usg. Skonczone 37tcTo Twoje ostatnie Usg? Który tydzień??
Veronika_k
No to dobrze , mi tez właśnie twardnial od 2trymestru i zawsze mnie to zastanawiało . Wtedy jednak przechodziło a teraz to muszę usiąść [emoji41] co robiliście dziś na obiad ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zupka jarzynowa! Ale dopiero nie dawno skończyła się gotować Chłop zje wieczorem! Młoda je w szkole a mały miał spaghetti Zupka zostanie na jutro
Veronika_k
Ok bo ja słyszałam o biegunce. Ja mam wiecznie problemy z tymi sprawami to na pewno zauważę
A niektóre nie mają ani biegunki ani wymiotów! Znajama mi dziś powiedziała,że nie miała takich objawów wgl!
Veronika_k
Ostatnie usg. Skonczone 37tc
[/QUOT
Pochwal się jaki duży dzidziuś?
Kawoszka81
Foxy zawsze robiłam mężowi kanapki do pracy aż mu się teraz prze jadły. I zamawia siebie do firmy jakiś obiad a w domu to już nie wiem co gotować bo on ziemniaków już nie chce jeść jak tam zamówi coś z ziemniakami. Dzisiaj zrobiłam danie z ryżem. Jutro chyba rybę w sosie koperkowym pewnie też z ryżem. I mam dużo mleka w lodówce to jutro nasmażyłabym naleśników. Zup już nie gotuję częściej w zimie.No to dobrze , mi tez właśnie twardnial od 2trymestru i zawsze mnie to zastanawiało . Wtedy jednak przechodziło a teraz to muszę usiąść [emoji41] co robiliście dziś na obiad ?
Kindziorek
Corka Karolcia mala 2736.... Ale ja z mezem za duzi sie nie urodzilismy, syn mial 3150 wiec tu raczej podobnie
Kindziorek
I podobno macica pracuje wiec po wyjeciu pessara we wtorek to kwestia kilku dni do porodu. Wiec ryzyka przenoszenia nie ma.... [emoji6]
reklama
Foxy_mama
Kindziorek to fajnie już niedługo będziesz tulić maleństwo [emoji7][emoji7] zjadłabym zupkę jarzynowa dawno nie jadłam ,rybę z reszta tez [emoji41] a ja zrobiłam dziś kotlety z kurczaka ziemniaki i mizeria taki zwykły obiad