reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Ja wczoraj cały dzień spędziłam na robieniu torta a w domu bałagan.

Dziś się czuję fatalnie, głowa mi pęka i Też zaliczyłam pawia :-(

Załączniki

• 1450621430841.jpg
    1450621430841.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Roxxi torcik jest bombowy! Nikt nie uwierzy, że zrobiłaś go sama, piękny ;)
Ja tak czytam o tych waszych przygotowaniach i wam zazdroszczę. Mój sprząta i robi wszystko za mnie, a ja chodzę i poprawiam bo nie po mojemu, a on wściekły na mnie, a ja na niego ;D
Rzeczywiście cicho tutaj, każdy zapracowany przed Świętami ;)

wow super torcik :) masz talent. U mnie tak jak u was wiecej sprzątania po tym gotowaniu niz samego gotowania. Coś jest na rzeczy bo piszecie o mdłościach waszych a mnie od 2 dni też mdli znowu nie mam pojęcia czemu juz przecież przeszło a tu powrót.

no i już choinka u mnie stoi, ja na szczęście mogę sama wszystko robić, brak dolegliwości ciążowych, zero wymiotów. znajoma ma termin na 7 maja i leży bo ma zagrożoną ( 2 dziecko równo rok temu straciła).

reklama
Do góry