reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Ale śliczne body [emoji7]skąd ? Ja jeszcze nic nie kupiłam :-(
Mamka gratki za serduszko no mi tez nie chciał usg zrobić ale powiedział Że na święta mnie tak nie zostawi ;-) a kiedy masz połówkowe ?
Happy tak kilogram ubranie drugi to śniadanko 3 to brak toalety jak będę tak wymyślać dalej to sie okaże ze schudłam haha [emoji12][emoji12]

reklama
Pkowalska to wszystko było razem jako wyprawka w Smyku i przecenione ze 129zl na 60;) a Ty jeszcze nie kupujesz bo czekasz na info o prawdziwej płci. ;)

Te rozmiary w H&M nie są takie małe. Moje ciążówki sa w rozm 34, a do końca ciąży mi służyły. Podjadę to zobaczę, czy u nas coś zostało z przecen.
Co do wyprawki, to ja nic nie kupuję, bo mam trochę po synku i liczę, że tak jak poprzednio znajomi nam pożyczą ubranka po swoich dzieciach. Wtedy dostaliśmy ubranka po dziewczynce, więc Michaś na co drugim zdjęciu jest w różowych śpiochach :D ale jakos mi to nie przeszkadzało, niemowlakom we wszystkim ładnie ;) jak już zaczął być bardziej kumaty, czyli tak od 3-4 mies zaczęłam mu kupować chłopięce ubranka, spodenki dresowe itp. Nie wiem jak Wy, ale ja nie toleruję dzieci w rajstopach. Rajtki zakładam pod spodnie na spacer, ale latanie w samych rajstopkach mnie denerwuje. U nas w przedszkolu są rodzice, którzy nawet 5-latka zostawiali w samych rajtkach. Nie mogę tego pojąć. No ale nie będę zwracała uwagi rodzicom, to ich sprawa ;)

Zapomniałam Wam napisać, że ledwo dzisiaj wstałam z łóżka przez mój kręgosłup. Taki ból mi wszedł w krzyż i tyłek, że nie mogłam się ruszyć, a siedzenie na krześle przy śniadaniu wiele mnie kosztowało. Potem trochę to rozchodziłam, może kręgi się poprzesuwały i odblokowały nerw, ale dalej mnie ćmi. Chciałabym, żeby z biegiem ciąży nie było gorzej ale nie wiem czy tak będzie..

Paulina jak tak dalej będę czekać z tym potwierdzeniem płci to urodzę hehe lekarz chłopczyk a ja swoje może sie jeszcze zmieni[emoji12]od stycznia zacznę kupować a w hm nie ma przecen na dziecięce ciuszki ?

Wszędzie są przeceny na niemowlęce ciuszki w hm też i są całkiem ładne, oczywiście wszędzie jest dużo więcej i dużo ładniejszych dla dziewczynek. :(

Kusi mnie ten h&m ale jak pojadę i nie będzie to masakra. Moja rwa nie daje mi chodzić już. O schylaniu się bez bólu mogę zapomnieć. Przejdzie jak urodzę...

Cześć dziewczyny :)

Miałam wpaść wczoraj poczytać co piszecie, ale w tym tygodniu po powrocie z pracy najbardziej mi wychodzi kiszenie się pod kocem od 18stej najlepiej z zamkniętymi oczyma. :)

Ja nie mam za bardzo uwydatnionego brzuszka, ale od dłuższego czasu 8-godzin w pracy w jeansach to już level nie do przejścia. Naciągam na tyłek leginsiory, albo jakąś sukienkę i w tym pomykam do pracy. Więc chyba też czas kupić jakieś portki :)

Kaana przy tak wczesnej diagnozie skracania się szyjki, lekarze mogą dużo zdziałać. Moja rodzona siostra jest takim przykładem. Ciążę spokojnie donosiła i mało tego nawet kilka dni przenosiła. :) Głowa do góry. W takim układzie teraz mamy badanie razem 23-go grudnia, trzymam więc mocno kciuki za Ciebie i maleństwo!

Przy okazji mam małe pytanko, 23-go grudnia będę miała 13sty tydzien i 5 dni. Idę na badanie prenatalne (w szpitalu wojewódzkim wykonuje je mój prywatny gin).Niestety trochę kosztuje (350 zł, plus 50 zł nagranie na płytę) Bardzo bym chciała wiedzieć jaką mamy płeć. Wiecie to byłby taki mały prezencik na święta :):):)
Z tej okazji przygotowania świąteczne zeszły na drugi plan, myślę tylko o wizycie i nie mogę się doczekać by zobaczyć mojego maluszka.
I w końcu to pytanie :D: Czy któraś z Was poznała płeć w tak wczesnym tygodniu?

reklama
Do góry