reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

mało która tu wytrzymuje do daty okresu 😂
Wiem, bo cholera sama bym już najchętniej test zrobiła, ale jestem przekonana że Nic nie wyjdzie albo znowu zobaczę cień cienia który nic nie oznacza....chcę zobaczyć dwie wyraźne krechy 😊😊😊
To mój 1 cykl dopiero a już czuje się jakby zrezygnowana...1 dziecko jest najbardziej wyczekiwane tym bardziej w ciąży po 30 stce

reklama
Wiem, bo cholera sama bym już najchętniej test zrobiła, ale jestem przekonana że Nic nie wyjdzie albo znowu zobaczę cień cienia który nic nie oznacza....chcę zobaczyć dwie wyraźne krechy 😊😊😊
To mój 1 cykl dopiero a już czuje się jakby zrezygnowana...1 dziecko jest najbardziej wyczekiwane tym bardziej w ciąży po 30 stce
Wiem, czekam na nie już 3 lata i dalej nic 😅

A ja mam pytanie do dziewczyn które mają już dzieci, czy jak staracie się o drugie/ kolejne dziecko to czy jest to chociaż w jakimś stopniu łatwiejsze do zniesienia, czy jest dokładnie tak samo jak w staraniu o 1sze, bo powiem Wam, że przechodzę to ciężko i nie wyobrażam sobie tego 2 raz :(
Nie chce nikogo urazić, przepraszam jeżeli tak jest, ale to nie jest mój cel
my się staramy teraz o drugie dziecko, synek dzisiaj skończył rok. I napewno jest inaczej, nie mam w głowie tego co przed pierwszą ciąża że muszą być kreski i ciągły płacz. Ja przechodzę to na spokojnie jak narazie, chyba że znowu będzie się to ciągnęło latami to pewnie wtedy się coś zmieni. Ale podchodzę do tego bardziej na luzie.

reklama
A ja mam pytanie do dziewczyn które mają już dzieci, czy jak staracie się o drugie/ kolejne dziecko to czy jest to chociaż w jakimś stopniu łatwiejsze do zniesienia, czy jest dokładnie tak samo jak w staraniu o 1sze, bo powiem Wam, że przechodzę to ciężko i nie wyobrażam sobie tego 2 raz :(
Nie chce nikogo urazić, przepraszam jeżeli tak jest, ale to nie jest mój cel
Dla mnie jest lzej z cyklu na cykl mierzyć się z niepowodzeniem mając już dzieci. Mimo, że przy poprzedniej trójce udalo się zajść z 1 lub 2 cyklu.

Do góry