reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Dziewczyny, czy miała któraś kiedyś sytuację że test owu mimo długiego moczenia nie puścił pigmentu? 🙈 Moczylam go chyba z 15 sekund a on ani drgnął, nacisnęłam tam gdzie zbierał się kolor i dopiero ruszył ale oczywiście długo się wybarwial i był taki rozlany więc wiem że nie ma co na niego patrzeć, ale pierwszy raz mi się tak przytrafiło.
w tym cyklu na domowym laboratorium tak mi się zrobiło, ewidentnie jakiś był ułomny

reklama
Ale chyba faktycznie owu coraz bliżej 😉

Załączniki

• 7251dab2-508e-46ee-b488-363ba4ca2ce8.jpeg
    7251dab2-508e-46ee-b488-363ba4ca2ce8.jpeg
    58,5 KB · Wyświetleń: 83
Pamiętaj, że równie dobrze testy mogą nie wychodzić, a owulacja była albo będzie. Może spróbuj złapać jakiś termin do ginekologa na szybko, żeby zerknął na USG czy jest pęcherzyk, jeśli chcesz mieć pewność 😊
to może umów się na jakieś szybkie usg aby zerknąć co się tam dzieje? przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz 😔
ja też byłam pewna że mój poprzedni cykl będzie bezowulacyjny, a temperatura pokazała że owulacja była - ale dopiero w 31 dc 🤷🏼‍♀️
Myślałam o tym, ale boje się rozczarowania. Wiem, że bym wiedziała co i jak, ale jakoś się nie mogę przemóc. Też po poronieniu miałam później bo w 30dc. 😞 Macie rację, że lepiej by było iść sprawdzić, ale nie mam sił na to, przynajmniej teraz, w tym cyklu. Wiem, że możliwa i tym razem późniejsza ovu, jednak mój dzisiejszy humor widzi wszystko w czarnych barwach.

Myślałam o tym, ale boje się rozczarowania. Wiem, że bym wiedziała co i jak, ale jakoś się nie mogę przemóc. Też po poronieniu miałam później bo w 30dc. 😞 Macie rację, że lepiej by było iść sprawdzić, ale nie mam sił na to, przynajmniej teraz, w tym cyklu. Wiem, że możliwa i tym razem późniejsza ovu, jednak mój dzisiejszy humor widzi wszystko w czarnych barwach.
A uprawiacie regularnie seks? Jak tak to możesz nawet odpuścić testy i się skupić na samym procesie robienia bobasa ;)

Wiem że moje słowa goowno dadzą na twoją frustracje, bo pamiętam jak czekałam na pierwszą @ po poronieniu i wtedy nic nie mogło ukoić moich nerwów. ALE spróbuj myśleć o tym, że organizm po prostu jest jeszcze nie gotowy i dlatego odkłada to w czasie. Nie jest przecież powiedziane, że będzie to cykl bezowulacyjny 😐
Zgadzam się totalnie ❤️
A mam za sobą już 4 poronienia.
I po jednym z wczesniejszych udało się w kolejnym cyklu. Niestety wiadomo, ja jestem przypadkiem, gdzie nie zakończyło się to sukcesem. Jednak dlatego, że nie byłam świadoma, że mój organizm potrzebuje wsparcia medycznego z troszkę wiekszym działem.

reklama
Do góry