aga6671
Mama Hani i Tomka
Ale które Ricinus Communis, bo znalazłam 5, 9 i 30 CH?
A o konkurencji przy cycu napiszę później bo lecę zaraz do lekarza ;-)
Te 5 są niby najsilniejsze.....a 30 najsłabsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale które Ricinus Communis, bo znalazłam 5, 9 i 30 CH?
A o konkurencji przy cycu napiszę później bo lecę zaraz do lekarza ;-)
Ja też mam pewne obawy co do wartościowości mojego pokarmu, ale nie są bezpodstawne bo ja odżywiam się fatalnie, łapię w biegu to co pod ręką, często "śmieci" byleby tylko zabić głód.Dzięki dziewczyny :-) Może to faktycznie placebo ale muszę spróbować
Co do równoczesnego ściągania i karmienia to ja mam laktator elektryczny i Maćkowi przeszkadza ten dźwięk podczas jedzenia... zwłaszcza, że on lubi jeść w ciszy ;-) Jak ściągam pokarm to Maciek wyrywa te kabelki i strasznie kopie, więc wolę go nie stresować podczas jedzenia
Dziewczyny tak się zastanawiam czy nie mam za mało kalorycznego pokarmu bo Maciek przybiera na miesiąc około 300g... wiem, że na to wpływa dieta, ale ja jem praktycznie wszystko i wydaje mi się, że w odpowiednich ilościach Jak wy się odżywiacie?
Ja też mam pewne obawy co do wartościowości mojego pokarmu, ale nie są bezpodstawne bo ja odżywiam się fatalnie, łapię w biegu to co pod ręką, często "śmieci" byleby tylko zabić głód.
W piątek mamy szczepienie więc dowiem się ile mały waży i czy przybiera prawidłowo. A z nowotygodniowych postanowień postaram się bardziej zadbać o swoją dietę :-) Wypadałoby zjeść śniadanie w związku z tym, ale Franek ciągle nie śpi i nie mam kiedy.