NeSSi
Moderatorka
też biorę vit. i jednak mi wypadająA mi jeszcze nie wypadł ani jeden włos. To chyba dzięki tym witaminom?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też biorę vit. i jednak mi wypadająA mi jeszcze nie wypadł ani jeden włos. To chyba dzięki tym witaminom?
moja przyjaciółka prawie wyłysiała..słowo daje miała już 3 włosy na krzyz i przeswity ,był to 6 miesiąc karmienia i lekarz kazał jej juz odstawić Mała...wyssała z niej wszytsko...Ja nie mogę narzekać...troszkę zaczeły wypadać,ale nie jakoś strasznie...
ja tez eksperymentowałam dzisiejszej nocy Stas poszedł spac ok 19:30 i jak szłam spac ok 23 dałam mu jeszcze jedzenie moje mleko z łyzeczka kleiku ale niestety nie wypił duzo bo ok 70 ml wiec pobudka ok 2 i potem juz o 6 na chwilke na karmienie i spalismy do 8:-)
moze dojdziemy do tego ze bedzie mleczko o 23 i poznije ok 5-6 dopiero....;-)
aj a nie biore witamin i mi wlosy nie wypadaja..też biorę vit. i jednak mi wypadają
Szczęściaraaj a nie biore witamin i mi wlosy nie wypadaja..
wrecz przeciwnie po ciąży sa jeszcze ładniejsze i bardziej puszyste![]()
wiesz Mexi ,bardzo chciałabym zawsze podawac butleką wczoraj sie udało bo był pół spiący wiec wypił z butelki ale jakbym chciała mu dac z butelki tak normalnie jak nie jest pół spiacy to nie da rady bedzie pluc i czekac na cycka... łyzeczka zje chętnie...Marta jak podajesz te Twoje mleko z kleikiem? Butelką czy łyżeczką? Bo ja chce zacząć po 5 m-cu i chyba będę butelką. Tylko nie wiem- są jakieś specjalne smoczki, bo to chyba gęste jest nie?
Magda spokojnie my tez jestmy prawie cały czas na cycku tylko po rozmowie z pediatra bo niestety czas do pracy wracac musimy zaczac wpraowadzac dodatkowe rzeczy...dziewczyny widze, że wy już dajecie kleik, jabłuszka i chyba ja zostałam tylko na cycu i chyba anoolarozumiem, że część z was wraca do pracy i dzieciaczki musza jeśc coś innego. nam pediatra nic nie mówiła ostatnio, ja zawsze mam 100 pytan a jak wchodze do gabinetu to mam blokade i zapominam.z tym glutenem też jestem zielona. skonczylismy wczraj 4 miesiące, czy mam już zacząć cos podawać, czy narazie tylko cyc? i po 5 zaczać wprowadzać najpierw kleik (to kupuje sie normalnie w jakims spożywczym?
) a potem gluten czyli kaszki np tak? o rany ja nic nie wiem! ide poczytać, bo aż mi głupio, że taka niewiedzą świece!!
dziewczyny widze, że wy już dajecie kleik, jabłuszka i chyba ja zostałam tylko na cycu i chyba anoolarozumiem, że część z was wraca do pracy i dzieciaczki musza jeśc coś innego. nam pediatra nic nie mówiła ostatnio, ja zawsze mam 100 pytan a jak wchodze do gabinetu to mam blokade i zapominam.z tym glutenem też jestem zielona. skonczylismy wczraj 4 miesiące, czy mam już zacząć cos podawać, czy narazie tylko cyc? i po 5 zaczać wprowadzać najpierw kleik (to kupuje sie normalnie w jakims spożywczym?
) a potem gluten czyli kaszki np tak? o rany ja nic nie wiem! ide poczytać, bo aż mi głupio, że taka niewiedzą świece!!
Ja podaje tylko po łyżeczce jabłka co drugi dzień, bo inaczej są zaparciadziewczyny widze, że wy już dajecie kleik, jabłuszka i chyba ja zostałam tylko na cycu i chyba anoolarozumiem, że część z was wraca do pracy i dzieciaczki musza jeśc coś innego. nam pediatra nic nie mówiła ostatnio, ja zawsze mam 100 pytan a jak wchodze do gabinetu to mam blokade i zapominam.z tym glutenem też jestem zielona. skonczylismy wczraj 4 miesiące, czy mam już zacząć cos podawać, czy narazie tylko cyc? i po 5 zaczać wprowadzać najpierw kleik (to kupuje sie normalnie w jakims spożywczym?