Fenix83
Fanka BB :)
moja na początku też ssała tylko prawą,ale cały czas próbowałam przystawiac także do lewej,mimo protestów.hej dziewczyny, mam dylemat, moja mała od paru tygodni ssie tylko prawą pierś, o lewej nie ma mowy żeby wzięła, już mam dysproporcję w wielkości obu, nie wiem co robić, odciągam trochę z lewej ale to i tak za mało.
I jeszcze jedno , jak trzyma brodawkę w ustach to wpycha tam jeszcze palec, spotkałyście sie z czymś takim?
Po jakimś czasie zaczęła ssac tylko lewą, ale później już jej się wszystko unormowało.
W moim przypadku myślę,że to nie chodziło tyle o piers co o to,że wygodniej jej było leżec na lewym boku po prostu.
Co do palca w buzi to nie, moja mała tak nie robiła.
Ale jak to robi?ssie cyca i ma palca włożonego jak ssie??
dziewczyny ja mam dylemat.
wcześniej korzystałam z butelek Tommee Tippee,ale po jakimś czasie zaczął mi się zatykac smoczek podczas karmienia kaszką.
Pomyslałam sobie,że może za mało dziurek ma,więc kupiłam butlę aventu z 4 dziurkami i jest to samo po kilku razach.
Już nawet smoczki wymieniłam na nowe.
Kaszki za gęstej nie robię,bo robie na swoim mleku więc nie gęstnieje praktycznie wcale.
Próbowałam małą karmic łyżeczką,ale odkąd się obraziła na obiadki i zupki to każda próba włożenia jej łyżeczki do buzi kończy się pluciem i warczeniem.
może wy mi coś doradzicie.nie wiem o co chodzi z tymi smokami :-(