Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja jak podgrzewałam mleko MM to w mikrofali grzałam samą wodę i dopiero dodawałam mieszanki. A swoje mleko grzałam w kąpieli wodnej - butelką machałam pod strumieniem gorącej wody z kranu. Z tym ze ja grzałam 40-50ml mleka bo w późniejszym wieku kiedy dziecko jadło więcej to już był tylko cyc. Nie wiem jak to jest z tym zabijaniem wartości...
Juli mój w ogóle ponad miesiąc urodzony za wcześnie i pierwszy tydzień był praktycznie tylko na butli (swoje mleko ściągałam) ale potem gładko przeszedł na cyca i do dzisiaj na nim jest. Nigdy nie dokarmiałam po przejściu na pierś wiec nie bardzo pomogę...
Oj chciałabym do roczku dokarmić... nie mogę uwierzyć ze już ponad 4 miesiące minęły!
Juli mój w ogóle ponad miesiąc urodzony za wcześnie i pierwszy tydzień był praktycznie tylko na butli (swoje mleko ściągałam) ale potem gładko przeszedł na cyca i do dzisiaj na nim jest. Nigdy nie dokarmiałam po przejściu na pierś wiec nie bardzo pomogę...
Oj chciałabym do roczku dokarmić... nie mogę uwierzyć ze już ponad 4 miesiące minęły!