reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

reklama
Ciasto domowe spozylam dzisiaj - biszkopt z tortengussem (to takie cos w rodzaju galaretko-zelatyny), owocami i bita smietana:-) poza tym domowy sernik, drozdzowki a ostatnio kawalek tortu:-) a potem marudze, ze mi na wadze nie spada:zawstydzona/y:

widzę, że tylko ja się z ciastami obijam... no nic mąż zażyczył sobie karpatkę więc trzeba stanąć na wysokości zadania i upiec :D

Już wiem że bananów też nie mogę:-:)-:)-(.Przedwczoraj zjadłam pół,wczoraj rano całego a po obiedzie od nowa wysypka czerwona:no::no::no:,a dziś w nocy bóle brzuszka i rano paskudna kupa.....mam przegwizdane.
Moja dieta wygląda następująco: śniadanie i kolacja pieczywo ryżowe z dżemem morelowym a obiad ryż z jabłkami ,lub kasza z sosikiem cieniutkim....jedno wielkie nieporozumienie.Wczoraj byliśmy na grilu niezapowiedzianym,ja tylko mogłam sobie popatrzeć... bo nie było niczego co bym mogła zjeść,przepraszam zjadłam 2 rzodkiewki:tak::tak:

bo mnie ciągnie do ciasta i goscie przychodza i patrze jak jedzą...kurde serce boli...

chyba dzis spróbuje i kawałek zjem
bo drożdzówki juz przerobiłam i jest ok :-)

auylia karpatka mniam:-)

adusia musisz diete urozmaicic dla własnego zdrowia nawet -pogadaj z położną lub lekarzem -bo opadniesz nam kochana z sił na ryżu z jabłkami

reklama
Do góry