Cześć dziewczyny, mam problem z niskim progesteronem, jutro zaczynam 7tc a wynik 20... Lekarz mówił, że 40 to byłby już super wynik i do tego dążymy. Brałam Duphaston, ale nie pomógł. Teraz dostałam Cyclogest dopochw. 400mg, lekarz uważa, że jest lepszy, bo naturalny (i oczywiście odpowiednio droższy). Nie mam przekonania, zwłaszcza, że nast. dnia jak wstanę wszystko mam na wkładce. Czy któraś korzystała i dało to jakiś efekt? Przez ten niski progesteron oszaleję, pierwszą ciąże poroniłam, co prawda byla to wada zarodka, a teraz cała się trzęsę, bo boję się, że tym razem to ja nie utrzymam...
reklama
Najgłębiej jak sięga mi palec, niestety nie ma tam żadnego aplikatoraSkoro tabletka zostaje na wkladce to może za płytko wkładasz. Moim zdaniem wynik 20 to nie jest najgorszy.
Tak, białe miękkie. Doodbytniczo? Podziwiam... Ufff chyba wole jednak „standardowo” mimo wszystkoCzy one wygladaja jak takie duze czopki w jednorazowych opakowaniach?jesli tak to ja mam takie cos i lekarka kazala przyjmowac odbytniczo,mowi ze tez ladnie sie wchlaniaja,najlepiej po wyproznieniu.nic praktycznie nie "wylewa" sie
Loli05
Fanka BB :)
Wchodzi wlasnie bardzo latwo,tez nie bylam przekonana.Ja sie balam ze bede miec infekcje jak do pochwowo,ogolnie jestem zadowolonaTak, białe miękkie. Doodbytniczo? Podziwiam... Ufff chyba wole jednak „standardowo” mimo wszystko
Ja brałam cyclogest od 7tc. Mi również nie pomagał duphaston. Odklejało się jajo płodowe. Był duży krwiak. Po 2 tygodniach stosowania cyclogestu krwiak się wchłoną. Obecnie zaczęłam 20tydzien ciąży.Cześć dziewczyny, mam problem z niskim progesteronem, jutro zaczynam 7tc a wynik 20... Lekarz mówił, że 40 to byłby już super wynik i do tego dążymy. Brałam Duphaston, ale nie pomógł. Teraz dostałam Cyclogest dopochw. 400mg, lekarz uważa, że jest lepszy, bo naturalny (i oczywiście odpowiednio droższy). Nie mam przekonania, zwłaszcza, że nast. dnia jak wstanę wszystko mam na wkładce. Czy któraś korzystała i dało to jakiś efekt? Przez ten niski progesteron oszaleję, pierwszą ciąże poroniłam, co prawda byla to wada zarodka, a teraz cała się trzęsę, bo boję się, że tym razem to ja nie utrzymam...
reklama
mary.m
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, mam problem z niskim progesteronem, jutro zaczynam 7tc a wynik 20... Lekarz mówił, że 40 to byłby już super wynik i do tego dążymy. Brałam Duphaston, ale nie pomógł. Teraz dostałam Cyclogest dopochw. 400mg, lekarz uważa, że jest lepszy, bo naturalny (i oczywiście odpowiednio droższy). Nie mam przekonania, zwłaszcza, że nast. dnia jak wstanę wszystko mam na wkładce. Czy któraś korzystała i dało to jakiś efekt? Przez ten niski progesteron oszaleję, pierwszą ciąże poroniłam, co prawda byla to wada zarodka, a teraz cała się trzęsę, bo boję się, że tym razem to ja nie utrzymam...
Co do Cyclogest tp progesteron się wchłania, a ta cała otoczka wypływa, to całkiem normalne i w ulotce też jest to zaznaczone
reklama
Podziel się: