renisus
Fanka BB :)
Haha, o ile bedzie [emoji23]Ja to brexit party chyba walne [emoji23] akurat w moje urodziny [emoji512] [emoji23]
Robie mlodej muffiny, sama nad soba sie znecam [emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha, o ile bedzie [emoji23]Ja to brexit party chyba walne [emoji23] akurat w moje urodziny [emoji512] [emoji23]
Ja wczoraj nakupowalam babeczek z kartonu... Promocja byla, 3.25zl za karton [emoji23] Gadałam dziś ze szwagierką i ona mówi, żebym wzięła glukometr do diabetologa, ona tam sprawdzi pomiary i będę jedną wizytę do przodu. Więc tak zrobię. Zamierzam jeszcze zrobic sobie świeżą morfologię i zastanawiam się, czy mocz też. W razie ewentualnej glukozy w moczu albo ketonów...Haha, o ile bedzie [emoji23]
Ja bym wolała żeby nie no jednak mieszkam na granicy i znowu będzie się działo [emoji849] a i rodzice w republice...Haha, o ile bedzie [emoji23]
Zrób zawsze to jakaś podkładka dla lekarzaJa wczoraj nakupowalam babeczek z kartonu... Promocja byla, 3.25zl za karton [emoji23] Gadałam dziś ze szwagierką i ona mówi, żebym wzięła glukometr do diabetologa, ona tam sprawdzi pomiary i będę jedną wizytę do przodu. Więc tak zrobię. Zamierzam jeszcze zrobic sobie świeżą morfologię i zastanawiam się, czy mocz też. W razie ewentualnej glukozy w moczu albo ketonów...
U nas to już za dużoU mnie dziś rano 97 :/ (5.4) ledwo ledwo.
U mnie 84 ale ketony 0,5 mmol wyszłyU nas to już za dużo
O widzisz ja nie sprawdzam ketonów. JeszczeU mnie 84 ale ketony 0,5 mmol wyszły