reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca w ciąży

reklama
Haha, o ile bedzie [emoji23]

Robie mlodej muffiny, sama nad soba sie znecam [emoji17]
Ja wczoraj nakupowalam babeczek z kartonu... Promocja byla, 3.25zl za karton [emoji23] Gadałam dziś ze szwagierką i ona mówi, żebym wzięła glukometr do diabetologa, ona tam sprawdzi pomiary i będę jedną wizytę do przodu. Więc tak zrobię. Zamierzam jeszcze zrobic sobie świeżą morfologię i zastanawiam się, czy mocz też. W razie ewentualnej glukozy w moczu albo ketonów...

Haha, o ile bedzie [emoji23]

Robie mlodej muffiny, sama nad soba sie znecam [emoji17]
Ja bym wolała żeby nie no jednak mieszkam na granicy i znowu będzie się działo [emoji849] a i rodzice w republice...
Ja wczoraj nakupowalam babeczek z kartonu... Promocja byla, 3.25zl za karton [emoji23] Gadałam dziś ze szwagierką i ona mówi, żebym wzięła glukometr do diabetologa, ona tam sprawdzi pomiary i będę jedną wizytę do przodu. Więc tak zrobię. Zamierzam jeszcze zrobic sobie świeżą morfologię i zastanawiam się, czy mocz też. W razie ewentualnej glukozy w moczu albo ketonów...
Zrób zawsze to jakaś podkładka dla lekarza

Slodkatrojeczka, mi nawet krew sprawdzali czy nerki sa ok. Ja bym zadzwonila i zapytala, juz mialas przypadek ze Ci badan nie uznali.

Na oslodzienie [emoji6]
20190310_151131.jpeg

Cukier na czczo dziś 90. Testuję właśnie ostatni chyba możliwy chleb... Jak to nie będzie pasowało to odpuszczam całkowicie pieczywo. Chociaż jak żyć bez kanapki...

Zaraz machnę dzieciakom babeczki. W sumie i tak nie mam co robić.

reklama
Do góry