gooskaw
Fanka BB :)
@Daria1991 wez moze wyluzuj juz z tymi chorobskami? Nie mozna podzielic miedzy innych ludzi na swiecie tylko Wy Wy i Wy? a powaznie zycze duzo zdrowka bo wiem ze to zapewne starsze dziecko przynosi zarazki... u nas dokladnie tak to dziala - starszak w przedszkolu cos dostaje i oboje mam zaraz chorych. Witaminki priobiotyki i moze tran i podbudujecie sie przez wiosne/lato?
Pamietaj ze w efekcie koncowym i tak bedzie jesc parowki i to z keczupem to takie moje ulubione powiedzonko odnosnie RD. U nas bez spiny od samego poczatku i je wszystko to co my. Nie mamy problemu:-)
Do 3rż. zostajemy. Pozniej do przedszkola vedziemy probowac jako 2,5latek:-)
Moj maly rozwija sie na pelnym luzie. No procz alergii bo na to musze uwazac nieraz w wiekszych ilosciach. Je, chodzi, zaciesza, zlosci sie i nadal zabkuje w zawrotnym tempie. Smieje sie ze przed 1rz bedzie mial juz wszystkie 20 (przypomne iz brakuje nam niecalego miesiaca do roczku:-))))
Maly update zdjeciowy i prosze o Wasze Cudaki
Pamietaj ze w efekcie koncowym i tak bedzie jesc parowki i to z keczupem to takie moje ulubione powiedzonko odnosnie RD. U nas bez spiny od samego poczatku i je wszystko to co my. Nie mamy problemu:-)
Do 3rż. zostajemy. Pozniej do przedszkola vedziemy probowac jako 2,5latek:-)
Moj maly rozwija sie na pelnym luzie. No procz alergii bo na to musze uwazac nieraz w wiekszych ilosciach. Je, chodzi, zaciesza, zlosci sie i nadal zabkuje w zawrotnym tempie. Smieje sie ze przed 1rz bedzie mial juz wszystkie 20 (przypomne iz brakuje nam niecalego miesiaca do roczku:-))))
Maly update zdjeciowy i prosze o Wasze Cudaki